7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,451,649

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi geceler. Yavuz abi seni fena kumpasa getirmeye çalışmışlar ama kanıtları yoketmeyi unutmuşlar

...........................

Küçü çiyan gelse ona kullandıracaktım, ben kenarda bekleyecektim videoları çekecektim, oda gelmedi neyapayım ;D ;D

erenatac' Alıntı:
Yaptık yaptıkda nedense eve hep baştan aşağı ıslak dönüyorum Emrah ;D Bir kere kuru gelsem tamam oldu bu iş diycem ;D

Islanmak kurtarma operasyonunu gerçekleştirenin kaderi sanırım. Çekilen araçtaki genelde araçtan çıkamayacak durumda olduğu için onu kurtarana kalıyor iş.

Bir Japon Klasiği ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ne çamuru ya ,dönüş yolundan zor gittim ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ben yatar sabah erkenden sanayii,
Kalorifer için,radyatöre bir sıvı koydular,
yarın tekrar boşaltmak gerekiyormuş,bir haltada yaramadı galiba ya neyse. ;D ;D ;D
sabah erken kalkacağım,
herkese iyi geceler.

Kerim, inat etme, her Japon aynı olmuyor gördün. Sen de al bir Toyota, Cihan gibi dert ettiğin tek şey manikür olsun ;D ;D ;D

Akşam çoşmussunuz gene, oku oku, izle izle bitmiyor. Son bölümleri pas geçtim, işe başlamam lazım

Keyfiniz bol olsun

ufukozkan' Alıntı:
Deli gibi kar yağıyo. Bu demektirki oraya bidaha gideriz. Ama erken saatte olsunki Video çekelim

Abi çok iyi olur ya
Hem karanlıktan tam belli olmuyo,hemde kısa kısa,kopuk oluyor

Zauahahaha Ya Yavuz ahahahaha

Bi videon var," işte araç burda,kendi geldi,garaja kendi girdi ,işte bu kadaaaaarrrrr...." puhahahahaha yarıldım resmen ahahahaha

Günaydın millet ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Zauahahaha Ya Yavuz ahahahaha

Bi videon var," işte araç burda,kendi geldi,garaja kendi girdi ,işte bu kadaaaaarrrrr...." puhahahahaha yarıldım resmen ahahahaha

Sen tanımazsın bunları kamyonla gitti falan derler ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Bir Japon Klasiği ;D ;D ;D

Kerim, inat etme, her Japon aynı olmuyor gördün. Sen de al bir Toyota, Cihan gibi dert ettiğin tek şey manikür olsun ;D ;D ;D
doğru yolu bulacağım bir gün ;D ;D ;D