7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,109

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
neyi bekliyon, öyle kenardan seyretmek yok en önden sen gireceksen gelsinler ;D ;D

onlar beni izlemeyemi geliyorlar sevgili tırtılım anlamadım , hem naci abiyi hemde nejatı son gördüğümün üzerinden 5 ay geçti , yahu bu hafta sonu belki ben yokum bile

cihanülker' Alıntı:
hafa sonu araba servise girecek ,ben hanımın araba ile geleceğim, nasıl olsa 2 çeker gidiyor dün gördüm ,defenderı bende giderim ,olmadı zincir takarım

Bende tek çeker kartal carrera 5.8 turbodizel ajkxl tek kapı ile geleyim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Umarım Ankara'lı kelebeklerin tarihlerindeki en kelebek günler Naci ve Nejat'ın geldiği günlere denk gelir ve o ikisi de Umut'un evinde içip içip giderler ;D ;D

Dualarım sizinle

SDC' Alıntı:
Umarım Ankara'lı kelebeklerin tarihlerindeki en kelebek günler Naci ve Nejat'ın geldiği günlere denk gelir ve o ikisi de Umut'un evinde içip içip giderler ;D ;D

Dualarım sizinle

valla ben antalya gezisinden beri nerdeyse evde yokum ,perşembe -cuma istanbulda olacağım için benim iş yaş ,kelebek hayatı süreceğim cumartesi ,pazar

Benim araç 23 yaşında. Boya orjinal, döşemeler orjinal, motor 290.000de orjinal, daha 1.000.000 km var önünde, kliması orjinal. ;D ;D ;D
Ama işte gel gör ki Yavuz ne zaman gelse sanayide yatıyor araç allah belasını versin, nefret ettim Toyotadan.
Özlüyorum Defender'la yaşadığım o huzurlu günleri, mumla arıyorum.
Cafer ustayı, rahmetli Nakşıbendi ustayı, onbin yaşındaki Kemal ustayı öyle bir özlüyorum kiiiiiii.....

nkurtkaya' Alıntı:
Ben ne zenginim, ne de tamirci. Peki nasıl yürüttüm Defender'i?

Alım ve modifiye maaliyeti toplam: 25 bin TL,
Toplam masraf: 250 TL (Far rölesi 20 TL ve periyodik bakım 250 TL)
Alınan keyif: Paha biçilemez
Abi tehdit mi ettiler naptılar peki niye sattın bi anlasaydım paha biçilmez keyif makinesini????

umutcelikel' Alıntı:
Abi tehdit mi ettiler naptılar peki niye sattın bi anlasaydım paha biçilmez keyif makinesini????

Sabret Umut'cuğum, sabret. Anlatıcan Cumartesi akşamı, Miller ve Simirnoff biraberlerle beraber