KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hafa sonu araba servise girecek ,ben hanımın araba ile geleceğim, nasıl olsa 2 çeker gidiyor dün gördüm ,defenderı bende giderim ,olmadı zincir takarım
onlar beni izlemeyemi geliyorlar sevgili tırtılım anlamadım , hem naci abiyi hemde nejatı son gördüğümün üzerinden 5 ay geçti , yahu bu hafta sonu belki ben yokum bile
hafa sonu araba servise girecek ,ben hanımın araba ile geleceğim, nasıl olsa 2 çeker gidiyor dün gördüm ,defenderı bende giderim ,olmadı zincir takarım
Umarım Ankara'lı kelebeklerin tarihlerindeki en kelebek günler Naci ve Nejat'ın geldiği günlere denk gelir ve o ikisi de Umut'un evinde içip içip giderler ;D ;D
Umarım Ankara'lı kelebeklerin tarihlerindeki en kelebek günler Naci ve Nejat'ın geldiği günlere denk gelir ve o ikisi de Umut'un evinde içip içip giderler ;D ;D
Cihan abi 20 yaşından büyük araçlardan bahsediyoruz. Hangi marka olursa olsun bu kadar yaşlı araçları eğer ihaleden alıyorsan ki piyangodur. Yavuz abi basbas bağırıyordu hatırlarsın. Gayet normal bir durum. İhaleden almak yerine hazır yapılmışını almak daha mantıklı, bu bütün markalar için geçerli.
Benim araç 23 yaşında. Boya orjinal, döşemeler orjinal, motor 290.000de orjinal, daha 1.000.000 km var önünde, kliması orjinal. ;D ;D ;D
Ama işte gel gör ki Yavuz ne zaman gelse sanayide yatıyor araç allah belasını versin, nefret ettim Toyotadan.
Özlüyorum Defender'la yaşadığım o huzurlu günleri, mumla arıyorum.
Cafer ustayı, rahmetli Nakşıbendi ustayı, onbin yaşındaki Kemal ustayı öyle bir özlüyorum kiiiiiii.....