7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,109

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
hafa sonu araba servise girecek ,ben hanımın araba ile geleceğim, nasıl olsa 2 çeker gidiyor dün gördüm ,defenderı bende giderim ,olmadı zincir takarım :D

Bende tek çeker kartal carrera 5.8 turbodizel ajkxl tek kapı ile geleyim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Umarım Ankara'lı kelebeklerin tarihlerindeki en kelebek günler Naci ve Nejat'ın geldiği günlere denk gelir ve o ikisi de Umut'un evinde içip içip giderler ;D ;D

Dualarım sizinle :D :D

SDC' Alıntı:
Umarım Ankara'lı kelebeklerin tarihlerindeki en kelebek günler Naci ve Nejat'ın geldiği günlere denk gelir ve o ikisi de Umut'un evinde içip içip giderler ;D ;D

Dualarım sizinle :D :D

valla ben antalya gezisinden beri nerdeyse evde yokum ,perşembe -cuma istanbulda olacağım için benim iş yaş ,kelebek hayatı süreceğim cumartesi ,pazar

emrahmarti' Alıntı:
Cihan abi 20 yaşından büyük araçlardan bahsediyoruz. Hangi marka olursa olsun bu kadar yaşlı araçları eğer ihaleden alıyorsan ki piyangodur. Yavuz abi basbas bağırıyordu hatırlarsın. Gayet normal bir durum. İhaleden almak yerine hazır yapılmışını almak daha mantıklı, bu bütün markalar için geçerli.
Benim araç 23 yaşında. Boya orjinal, döşemeler orjinal, motor 290.000de orjinal, daha 1.000.000 km var önünde, kliması orjinal. ;D ;D ;D
Ama işte gel gör ki Yavuz ne zaman gelse sanayide yatıyor araç allah belasını versin, nefret ettim Toyotadan.
Özlüyorum Defender'la yaşadığım o huzurlu günleri, mumla arıyorum.
Cafer ustayı, rahmetli Nakşıbendi ustayı, onbin yaşındaki Kemal ustayı öyle bir özlüyorum kiiiiiii.....

nkurtkaya' Alıntı:
Ben ne zenginim, ne de tamirci. Peki nasıl yürüttüm Defender'i?

Alım ve modifiye maaliyeti toplam: 25 bin TL,
Toplam masraf: 250 TL (Far rölesi 20 TL ve periyodik bakım 250 TL)
Alınan keyif: Paha biçilemez :smiley:
Abi tehdit mi ettiler naptılar peki niye sattın bi anlasaydım paha biçilmez keyif makinesini????

umutcelikel' Alıntı:
Abi tehdit mi ettiler naptılar peki niye sattın bi anlasaydım paha biçilmez keyif makinesini????

Sabret Umut'cuğum, sabret. Anlatıcan Cumartesi akşamı, Miller ve Simirnoff biraberlerle beraber :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR