7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,571,899
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
bu arada ben cumartesi sabahı aniden gelen bir telefon ile , yola çıktım yedigöllere doğru ,evden çıkış saatım 10.35 , saat tam 12.00 yedigöller orman kapısına varış ,gps ,te okuduğum en yüksek hız 186 km , lastik 35 ,yaklaşık ağırlık 3000 kg , etaba girdim kayboldum , sonra grubu buldum vs vs , dönüşte aynı hız ve çeviklik ile eve bastım geldim , hala bana defender anlatmayın :D ,hadi disco 2 desen belki ,oda o etaplardan dönemezdi ya lamba yakmadan neyse , :D :D :D :D :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

35 te lastikmi abicim ? 2 senedier takılı discoda ,3200 kg üzerine birde arkaya 1 ton römork takıp otoban falan değil bildiğin normal yoldan ortalama 140 km hızla Balıkesire gidip geliyorum ben Discoyla ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

35 te lastikmi abicim ? 2 senedier takılı discoda ,3200 kg üzerine birde arkaya 1 ton römork takıp otoban falan değil bildiğin normal yoldan ortalama 140 km hızla Balıkesire gidip geliyorum ben Discoyla ;D ;D ;D ;D ;D

yokuşlarda hep 5-4-3-2 ama o nasıl olacak acep :D nasıl v8 ise

Cihan abi birak abicim sadece taşa çiksin insin çiksin insin sen git gez keyfına bak sosyalleş yeni yerler gor. daya gaza gir otabana arazide camura keyfına bak tekrar bas gel olay bu.
kurşat ilkerde var ama araçda çalişirken görmedim hiç. ha bu hafta için rica etseydim belki takardim benim araça almadan ne oldugunu gorurduk oda aklima gelmedi.
Ankara işi bana zor yoksa harbi istiyorum.
yavuz abi piyasaya çikinca aricam seni nasil yapcaz karar veririz çizeriz.

ne 140 yapmaz hadi yapti dagilir hadi dagilmadi kulak tikaçi lazim birde sicagi geçirmeyen yanmaz yarış tulumlarindan:smiley:

RedlinE' Alıntı:
Cihan abi birak abicim sadece taşa çiksin insin çiksin insin sen git gez keyfına bak sosyalleş yeni yerler gor. daya gaza gir otabana arazide camura keyfına bak tekrar bas gel olay bu.
kurşat ilkerde var ama araçda çalişirken görmedim hiç. ha bu hafta için rica etseydim belki takardim benim araça almadan ne oldugunu gorurduk oda aklima gelmedi.

ne 140 yapmaz hadi yapti dagilir hadi dagilmadi kulak tikaçi lazim birde sicagi geçirmeyen yanmaz yarış tulumlarindan:smiley:

müco hafta sonu ne yap et gel kardeş otobandan bastınmı max 3 saate kamp yeindesin :D

RedlinE' Alıntı:

Farz oldu ibreyi devirme videosu çekmek artık ;D ;D ;D

Bunu unutmuşum başka bir çukur videosu varmış, Dün tam full depo boşalttım arka bahçede ;D ;D ;D eve 100 metre kala benzin bitti marşla döndük son 100 merteyi ;D ;D Girip çıkmadığım delik kaya kuyu kalmadı ama video foto çekmeye fırsat bulamamışız :(

th_cukur2.jpg

Bu çukurlar kışın su dolu olan çukurlar mıdır ;D

En beğenilen defender yarışma ikincisi Arthur'u bu kadar hırpalama şekerim, yazıktır :smiley:

cihanülker' Alıntı:
eee doğrudur insan evinin bahçesinden çıkmayınca ,arabaya benzin koymayıda unutuyor :D :D :D

yok len önce gidip depoyu fulledik , sonra son damlasına kadar kaya çukur çamur ne varsa denedik ;D ibre dibe vurunca artık dönelim dedim ev göründü benzin bitti ;D ;D

SDC' Alıntı:
Bu çukurlar kışın su dolu olan çukurlar mıdır ;D

En beğenilen defender yarışma ikincisi Arthur'u bu kadar hırpalama şekerim, yazıktır :smiley:

Yok sevtapcım bunlar kuru olanlar , Su dolu olanlar taşmış vaziyette ama yönetimden yazı geldi asfaltı çamur edyorum diye site sakinleri şikayet dilekçesi vermiş , artık sulara giremiyoruz :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR