7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,571,899
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Bunu unutmuşum başka bir çukur videosu varmış, Dün tam full depo boşalttım arka bahçede ;D ;D ;D eve 100 metre kala benzin bitti marşla döndük son 100 merteyi ;D ;D Girip çıkmadığım delik kaya kuyu kalmadı ama video foto çekmeye fırsat bulamamışız :(

hayırdır bu hazırlıklar niye. Maç antrenmanı gibi :smiley: bi müsabaka filanmı var :smiley: :smiley:

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
hangi güçle çekecek ulen , 4 silindir 2500 benzinli ilemi ,yoksa yokuşu çıkmayan dizel makinası ilemi ,güldürme beni tarık çım :D :D :D :D
bir arabana birde gülmene hastayım abim ama defender bu başka bişeye benzemez dikkat et :D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
keşke karsta deneseydik yahu bak üzüldüm şimdi ,kim kimi çeker diyeeee :D :D :D :D :D :D
en çok da beni üzen o oldu ya çekemedin gitti benim KIRAT ı hehe gerçi batsaydımda çekemezdin abiiii arabayı yakardım gene sana çektirmezdim delimiyim kendimi rezil edeyim bırarıkırdım battığı yerde sabah gider mustafa abimle paşalar gibi çeker çıkartırdık hehe

ufukozkan' Alıntı:
hayırdır bu hazırlıklar niye. Maç antrenmanı gibi :smiley: bi müsabaka filanmı var :smiley: :smiley:

Sen anlıyorsun bu işten haaaa ;D ;D ;D antreman yapmayan sporcu maçta şişer, otobanda hız yapmakta antreman sayılmaz ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hangi güçle çekecek ulen , 4 silindir 2500 benzinli ilemi ,yoksa yokuşu çıkmayan dizel makinası ilemi ,güldürme beni tarık çım :D :D :D :D

şasini uzatır, şaftını yerlere saçarım bak demedi deme, ince capon şasin kopuvermesin sonra birataflarından ;D ;D ;D motor gücüne bakmez bu işler yere basan tekerin üzerindeki torka bakar ;D ;D ;D ;D ;D

cihan abi şaka bir yanada ufak da olsa bir şeyler yapmayı çok istiyordum ama zaman su gibi akıp gitti ve kimsenin öyle bir şey aklına bile gelmedi inşallah başka bir zaman başka bir yerde beni batırabilirsin abi tabi batarsam ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen anlıyorsun bu işten haaaa ;D ;D ;D antreman yapmayan sporcu maçta şişer, otobanda hız yapmakta antreman sayılmaz ;D ;D ;D ;D ;D

şasini uzatır, şaftını yerlere saçarım bak demedi deme, ince capon şasin kopuvermesin sonra birataflarından ;D ;D ;D motor gücüne bakmez bu işler yere basan tekerin üzerindeki torka bakar ;D ;D ;D ;D ;D
işte kral işte meydan hadi herkese hodri meydan ;D ;D

başım üste abi dört gözle beklerim :D gündüzleri karsın dağı taşı geceleri kayabaşı ve amcamın çatı katı emrinizdedir :D

hastasıyım Derya Abinin ve Defenderinin :smiley: döktürmüş gene ;D

[attachment=1]

2010-04-04 belgrad gezisi 413.jpg

RedlinE' Alıntı:
kurşat battıgımı zaten yazmıştim.
yunus defden anlamam ama plaka süper
Araç daha önce kimindi bilmiyorum ama pilaka gerçekten süper :smiley: ama değişecek
nasıl olsa istambul pilaka al bi araç o pilakayı iste :smiley:)

Ben benim plakaya 750 tl verdim dostum.

Emanet yerinden alindi paketlendi kargoya verildi. Deneme aşamasindaki izleri bizzat gozumle gordum sikinti yok.

Cihan abi zor benim enjektorlerde gelmedi haftaya gelecekmiş araç çok yakiyor. Zoruma gidiyor mazotu gök yüzüne vermek

Arkadaşlar,
Buradaki muhabbeti sitenin heryerinde sergilemememiz gerektiğini hatırlatmak isterim...
Tabi bu kadar insan arasından bunu yazmamı gerektirecek bir kişi çıktı, o da ayrı konu ama isim söylemeden yazıyorum ki kalbi kırılmasın...

Pek çok bayanda görülen yaş sendromu benim umurumda bile değil, önemli olsaydı ben de profil bilgilerimde yaş sorusunu boş geçerdim ama 21 yaşındaki Onur'un bana kızdığı zamanlarda kullandığı bir sıfatı benden sadece beş yaş küçük birinin, hem de herkesin okuduğu bir alanda kullanmasından hiç hoşlanmadığımı belirtmeliyim...

Ha zeka yaşı küçük olduğu için yazdıysa buna birşey söyleyemem ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR