7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,571,398
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
Ben benim plakaya 750 tl verdim dostum.

Emanet yerinden alindi paketlendi kargoya verildi. Deneme aşamasindaki izleri bizzat gozumle gordum sikinti yok.

Cihan abi zor benim enjektorlerde gelmedi haftaya gelecekmiş araç çok yakiyor. Zoruma gidiyor mazotu gök yüzüne vermek

Aaaaaaaaa TYT nin enjektörleri mi bozuldu? nerden geliyor? parça sıkıntısımı var ? ;D ;D ;D Acı varmı acı ? ;D ;D ;D Bozulmazdı sizin motorlar 500 000 de tık yoktu filan hay allah ;D ;D ;D ben ankaraya gidiyorum disco ile sen gelemiyorsun arıza yüzünden vah vahhhh ;D ;D ;D

Etiketler

Yok canim aldigimda bozukdu. Bilerek aldim. Büyük bir ihtimalle benim araçdakiler başka bir araca ayit anlican çalmişlar benim araçdakini vinçin şaftini falanda çalmişlardi.
Parça servisde var ama gerçekden pagli ben ithalatcisindan direk aldim. adet fiyati 150 e
bunu yazmiştim bir yerlere sir digil aslinda nisan 15 de geliyor onuda söylemiştim ben kendimle barişigim dostum takmam öyle kuçuk tefek sorunlari laflarida kaldirim sikintida yok acida yok katlanamiyosan binmiceksin cekemiyosan söylemiceksin.
Olmadi senle geliyim be kardeş alirmisin beni misafir?

RedlinE' Alıntı:
Yok canim aldigimda bozukdu. Bilerek aldim. Büyük bir ihtimalle benim araçdakiler başka bir araca ayit anlican çalmişlar benim araçdakini vinçin şaftini falanda çalmişlardi.
Parça servisde var ama gerçekden pagli ben ithalatcisindan direk aldim. adet fiyati 150 e
bunu yazmiştim bir yerlere sir digil aslinda nisan 15 de geliyor onuda söylemiştim ben kendimle barişigim dostum takmam öyle kuçuk tefek sorunlari laflarida kaldirim sikintida yok acida yok katlanamiyosan binmiceksin cekemiyosan söylemiceksin.
Olmadi senle geliyim be kardeş alirmisin beni misafir?

aa valla iyifikir Müco ben tek gidicem yüksek ihtimalle gel değişe değişe gideriz bende yanıma yancı bakınıyordum, Erkan a da benim araçla gelin diyorum onlarda gelse bile 4 kişi gideriz, ama erkan kendi aracıyla gelicek sanırım.

Tempus' Alıntı:
Aaaaaaaaa TYT nin enjektörleri mi bozuldu? nerden geliyor? parça sıkıntısımı var ? ;D ;D ;D Acı varmı acı ? ;D ;D ;D Bozulmazdı sizin motorlar 500 000 de tık yoktu filan hay allah ;D ;D ;D ben ankaraya gidiyorum disco ile sen gelemiyorsun arıza yüzünden vah vahhhh ;D ;D ;D

senin arabanın enjektör fiyatını biliyormusun kürşatçım??????? ve pek yakında sanada lazım olacak şimdiden araştırmaya başla, benden söylemesi :D :D :D

Ne kadar ki
birde şajmani kaça çikardin soracagim unutuyorum atmak yok ama gerçek verdigini söyle

şanzuman 2750 ye maloldu ama bugün itibari ile şanzumanı boşuna yaptırdığım ve esas sorunun sadece bir müşür olduğu ortaya çıktı :smiley: şanzumanın içinden sorunlu parçalar çıktı, açmışken ileride sorun çıkartabilicek herşeyi değiştirdik. elden geçirdik, söküp temilzeyip taktık vs. İyi oldu elden geçmesi ama sanırım 6 ay 1 sene daha götürebilirdi beni sonra kırılır dökülür öyle yaptırırdım.

benim enjektörlerin burda tanesi 750-1000 lira
ingiltereden 250 lira civarına getirtebiliyorum.

cihanülker' Alıntı:
ben söyleyeyim tanesi 750 eurocuk 5 adet lazım

yok abi o kadar 750 tl civarı fiyat özel indirimli, ama ingilterede 500 tl civarı, ama revize edilip sifirlanmisleri ingilterede 250 ye kadar düşüyor

kurşat yuh birde çamur atiyosun.
serviste orj parça garantili 750 tl
ben dişardan getirtiyorum orj sifir ayarli 150 e
aslinda bendekilerde sorun yok memeleri yaptirdim işemiyor ama ayarliyamiyolar. bizim enjektorler çift basiyor normalde ihtiyaç durumunda ikinci devre giriyor. Ondan ayari problem yoksa çikacaklarda iş goruyor.
enjektorden kaldin.
sajmanda canim benim senin verdigin paralara sifir takiliyor Vecihi usta sag olsun getirtiyor.
bu arada revize edilmiş enjektor alma derim dost tavsiyesi

cihanülker' Alıntı:
bayağı düşmüş fiyatlar tekrar discomu alsam ne . :D :D :D

Abi ingiltereden sorunsuz parça getirtme şansın olsa, disco2 td5 in komple motorunu 3000 e filan toplarsın :smiley: ingilterede acayip ucuz , yan sanayi seçenekleri birsürü. Benim motor daha sorunsuz yarı ömründe, turbomun ömrü bitiyor ama 3-5 ay gider sonra revize yada değişicek. İngiltereden fırsat bulunca getirip koyucam enjektörleri bir köşeye lazım olunca hazır bulunsun.

Ya kurşat abicim eger dedigin dogruysa acayip risk aliyorsun.
teknik bilgini bilmiyorum ama turbonun çalişma sistemini biliyomusun.
sakin yanliş anlama asla ukalalik yapmam dostlarıma ama buyuk risk aliyosun.
bende yag yakma yok basinç kaybi yok. sif mildeki boşluk hosuma gitmedi diye turbo bakıyorum. ki turbocuya gosterdim bunda birsey yok dedi.
caddede gazlarken bilirim neyın ne oldugunu ufacik bir parca kopar motora giderse komple motor yaptirmak lazim.
Hobinden sogursun kardeş iş çiddiyse oncelik listende ilk siraya al.

Müco bende de aynen milde boşluk var onun dışında hiçbir sorun yok. dediklerini çok iyi biliyorum ve bende turbo bakınıyorum hatta şanzuman işi olmasa turbo alıp takıcakdım belki direk. Benimde 2 yarı usta bu seni daha götürür değiştirme dedi ona rağmen kıllandım. Senle aynı durumdayız.

( Aslinda bir yerlerde sikinti veren bir param olsa almak istedigim tek araç disco 3 yanliz yeni kasanin on park ledlerini feci igrenç yapmişlar )

bunu mücahit başka bir forumda yazdı hahahahaha
;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Müco bende de aynen milde boşluk var onun dışında hiçbir sorun yok. dediklerini çok iyi biliyorum ve bende turbo bakınıyorum hatta şanzuman işi olmasa turbo alıp takıcakdım belki direk. Benimde 2 yarı usta bu seni daha götürür değiştirme dedi ona rağmen kıllandım. Senle aynı durumdayız.

kürşat td5 motoru devamlı turbo açtığı için ,kıçını kaldıramadığı ,için turboyu çabuk bitiriyor diye söylemişlerdi :D

cihanülker' Alıntı:
kürşat td5 motoru devamlı turbo açtığı için ,kıçını kaldıramadığı ,için turboyu çabuk bitiriyor diye söylemişlerdi :D

150 000-200 000 abi turbo ömrü 150 000 den az gitmiyor ama 200 000 den fazla gitmeside çok mümkün değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR