7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,571,074
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
aynı muamelenin 3 katını yapıyorum tık yok , yağ ve hava filtresi sadece , daha ne olsun ,buna ne diyeceksin :D

vx100 e hic 7 kisi binip kampa gittinmi allah askina ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
keşke 7 kişi gitseydim , kars dönüşü tavan ağzına beraber dolu, bagaj tavanın en az 2 katı dolu , arabada 5 kişi en ağırından , binenler anlatsın valla araba yaklaşık 4000 kg du , öküz gibide gidiyordu :D

mesele yuk tasimak degil 7 kisi bindirip hindistan otobusu muamelesi yapmak ;D tavanada 4 kisi cikarsaydin tam olurmus ;D gerci benim arabada ruhsatta 7 kisilik, soktum arka iki koltugu ses yapmakdan baska ise yaramiyorlar :D

Tempus' Alıntı:
mesele yuk tasimak degil 7 kisi bindirip hindistan otobusu muamelesi yapmak ;D tavanada 4 kisi cikarsaydin tam olurmus ;D gerci benim arabada ruhsatta 7 kisilik, soktum arka iki koltugu ses yapmakdan baska ise yaramiyorlar :D

biz zaten lpg tankından dolayı birini kullanamıyorduk onun yerine çanta yaptık ;) şimdi diğeri içinde yapsam mı diye düşünüyoum

altug onaran' Alıntı:
biz zaten lpg tankından dolayı birini kullanamıyorduk onun yerine çanta yaptık ;) şimdi diğeri içinde yapsam mı diye düşünüyoum

valla benimkine hazir bisiler satiyorlarmis sanirim huseyin usta biseyler diyordu ama, olmazsa bende yaptiricam oraya 2 canta. orda iki canta olsa arabaya metals andik koymama bile gerek kalmaz

Tempus' Alıntı:

sen bir ara bir binde benim arabaya ne olduğunu ,ne bittiğini bir anla bence , disco ile arasında milyon yıl fark var gibi gerçekten , birisi başka ötekisi çook başka , sürüş ,dinamikler filan şaka bir yana gerçekten çok farklı ,yoksa ben disco 3 alır devam ederdim hemen hemen aynı paraydı kardeş, sen bir ara benim arabayı bir test et kullan ,ben yorum yapmayayım :D

Yapma Cihan,yazık adama,o kadar para harcadı. :D
Senin arabaya bi binse,bir bidon benzin döker yakar arabayı valla bu Kürşat ;D

cihanülker' Alıntı:
sen bir ara bir binde benim arabaya ne olduğunu ,ne bittiğini bir anla bence , disco ile arasında milyon yıl fark var gibi gerçekten , birisi başka ötekisi çook başka , sürüş ,dinamikler filan şaka bir yana gerçekten çok farklı ,yoksa ben disco 3 alır devam ederdim hemen hemen aynı paraydı kardeş, sen bir ara benim arabayı bir test et kullan ,ben yorum yapmayayım :D

abi ben senin arabaya hicbir zaman kotu demedimki ;D ama benim araba bile arazide bana buyuk ve agir gelirken sizin arabalarla hic ugrasamam , birde ben 30 000 tl lik bir arabadan bahsediyorum sen 60 000 lik bir arabadan ;D

Tempus' Alıntı:
valla benimkine hazir bisiler satiyorlarmis sanirim huseyin usta biseyler diyordu ama, olmazsa bende yaptiricam oraya 2 canta. orda iki canta olsa arabaya metals andik koymama bile gerek kalmaz

hazır olanlar koltuk çıktıktan sonra oraya bir set şeklinde bende fotolarıda vardı ama kullanışlı değil kuyu gibi oluyor aradığını bulmak sıkıntılı onu almak yerine önüne bir kontroplak yapmak daha mantıklı en azından bedava :smiley: ama istiyorsan ebayda mevcut ;)

Tempus' Alıntı:
abi ben senin arabaya hicbir zaman kotu demedimki ;D ama benim araba bile arazide bana buyuk ve agir gelirken sizin arabalarla hic ugrasamam , birde ben 30 000 tl lik bir arabadan bahsediyorum sen 60 000 lik bir arabadan ;D

:D nerdeymiş o 30 binliralık disco 2 td5 acep

kaça aldın leyn arabayı ?

cihanülker' Alıntı:
:D nerdeymiş o 30 binliralık disco 2 td5 acep

kaça aldın leyn arabayı ?

valla ben 30 000 e aldim ama incigi cincigi 35 000 i buldu yenilemelerimle. hem seninki benzinli benzinli disco2 20 000 e aldi Mert, senin aracin 3 kati ucuz bir araci kendine muhatap aliyorsun ayip ayip ;D ;D ;D discovery 3 leri muhatap al sen kendine biz fakir fukara ile ugrasma ;D

altug onaran' Alıntı:
hazır olanlar koltuk çıktıktan sonra oraya bir set şeklinde bende fotolarıda vardı ama kullanışlı değil kuyu gibi oluyor aradığını bulmak sıkıntılı onu almak yerine önüne bir kontroplak yapmak daha mantıklı en azından bedava :smiley: ama istiyorsan ebayda mevcut ;)

bana kuyu gibi olsada yeter ses cikartmasin yeter. cekme halati, kompresor, ilk yardim cantasi , vinc kiti falan filan koyucam, bunlari koymak icin sandik tasiyorum arkada :smiley:

cihanülker' Alıntı:
yavuzcum gedlim kars,a yapalım bir offroad aynı ay içinde dönersin merak etme ,ben aynı akşamın sabahı burada olurum :D :D :D :D

Sen karsta ofroytmu yaptın yoksam ;D ;D ;D peugeot 106 hdi alsana kendine ,boşuna para döküp durma japon balinasına o senden hızlı gider gelir Karsa, hemde 1/5 yakıtla ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen karsta ofroytmu yaptın yoksam ;D ;D ;D peugeot 106 hdi alsana kendine ,boşuna para döküp durma japon balinasına o senden hızlı gider gelir Karsa, hemde 1/5 yakıtla ;D ;D ;D ;D

yasasin suvariler geldi ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Ben benim plakaya 750 tl verdim dostum.

Emanet yerinden alindi paketlendi kargoya verildi. Deneme aşamasindaki izleri bizzat gozumle gordum sikinti yok.

................

Vay Mücom canım kardeşim ;D ;D Sağolasın yarın akşam test sonuçlarını açıklarım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR