7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,571,398
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
( Aslinda bir yerlerde sikinti veren bir param olsa almak istedigim tek araç disco 3 yanliz yeni kasanin on park ledlerini feci igrenç yapmişlar )

bunu mücahit başka bir forumda yazdı hahahahaha
;D ;D ;D

Müco bu ne :eek:

Etiketler

Erkan abi kasasi guzel ben harbiyimdir bilirsin içim neyse dişimda o hoşuma gidiyor araçlar. vx200 alamicagima göre bana uyan kasa sadece bu ama o mesajda yol için vede sikişmiş bir param olursa falanda yaziyodu kurşat heycandan oraları olmayı umutmuş her hal

kurşat araca benim gibi turbo basinc saati koy devamlida gozun uzerinde olsun.

BEYLER İTİRAF EDİYORUM BENİM ARACIN ALTİ DİC 3 USTUNE CAKMA TOYOTA KOYDUM.

hepinizi seviyorum ben eve kacar oglum eve almicak beni gece gorusuruz.

Tempus' Alıntı:
Erkan konustunuzmu karar verdinizmi ? mucahit izin almayami gitti ;D ;D ;D

Konuştum Kürşat ve 1-2 gün daha konuşmaya devam edicem herhalde :smiley:
Ya,nasılsa kabaca belli,1-2 gün içinde ayrıntılar netleşir ;)Müco işleri felan ayarlaması lazım. ;)
Hoş benimkide tam 6 hafta olucak ama ,dur bakalım.
Faruk abi ve Cihan topa tutar bizi valla :smiley: uydurcaz bi şekil artık ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Konuştum Kürşat ve 1-2 gün daha konuşmaya devam edicem herhalde :smiley:
Ya,nasılsa kabaca belli,1-2 gün içinde ayrıntılar netleşir ;)Müco işleri felan ayarlaması lazım. ;)
Hoş benimkide tam 6 hafta olucak ama ,dur bakalım.
Faruk abi ve Cihan topa tutar bizi valla :smiley: uydurcaz bi şekil artık ;)

ayyynennnn doğru tahminn :D

Bi aksilik olmazsa biz geliyoruz baba,konuştuğumuz gibi :smiley:
Şimdi sıra Müco 'yu kandırmaya geldi,ona kastırıyorum ;)

abi benim araba 5 kisi ve onlarin tum kamp malzemelerini tasiyacak boyutta, ve ben tek gidicem. dolusur benim arabaya muhabbet ederek gideriz iste ne guzel. Mucahitin back ide biraz ingiliz asaleti gorur isitma acarim ona alttan ;D

Tempus' Alıntı:
abi benim araba 5 kisi ve onlarin tum kamp malzemelerini tasiyacak boyutta, ve ben tek gidicem. dolusur benim arabaya muhabbet ederek gideriz iste ne guzel. Mucahitin back ide biraz ingiliz asaleti gorur isitma acarim ona alttan ;D

vay be benim eski disco ile 7 kişi kampa gittiğimiz günler aklıma geldi şimdi , tavanda malzemeler içeride 7 tane ayı :D :D :D NE GÜLERDİK YAHU

cihanülker' Alıntı:
vay be benim eski disco ile 7 kişi kampa gittiğimiz günler aklıma geldi şimdi , tavanda malzemeler içeride 7 tane ayı :D :D :D NE GÜLERDİK YAHU

birde nankorluk ediyorsun arabaya arkasindan konusup ;D bende tavan yok olsa 7 lerdik ama gerenk yok :D

cihanülker' Alıntı:

birde kardan adam olayı vardı galiba ;D ;D abi disco ne yapsın ;D

hakkaten ya bu muameleyi yap ingiliz asilzadesine sonra da ariza cikariyor de , senden kurtulmak icin ariza cikartip durmustur ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR