Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Iyi geceler Cuneytduman' Alıntı:herkese iyi geceler
Iyi geceler Cuneytduman' Alıntı:herkese iyi geceler
ufukozkan' Alıntı:Yavuz ortaliklarda yok Bende burdayim Traktorcu cevap vermiyo
Durum Bu Umut da burda Onurda![]()
duman' Alıntı:yorulmuşum ne var ne yok neler kaçırdım kimler geldi kimler gitti ufuk abi?
Iyi geceler Yunusyunus bager' Alıntı:İyi geceler abiler , kardeşler ,
Bu gece takılamadık dükkanda yarın gece görüşmek üzere![]()
Su an muhtemel baska bir boyuttadirduman' Alıntı:arayın gelsin adam özledim valla.istanbuldan cüneyt burda deyin gelir o ;D
anlaşıldı...bende o boyuta ulaşmaya çalışıyorum şu anufukozkan' Alıntı:Su an muhtemel baska bir boyuttadir![]()
çamurda landin içinde üçlemek büyük fantazi be abi ;D ;D ;işte şimdi kesin gelir ;Dufukozkan' Alıntı:Ruyasinda camurun icinde uclemisdir veriyordur gazi ohhhhhhhhhh![]()
![]()
duman' Alıntı:çamurda landin içinde üçlemek büyük fantazi be abi ;D ;D ;işte şimdi kesin gelir ;D
yarın bir aksilik olmazsa gidicez bir taraflara....ben sana yarın gece sıcağı sıcağına anlatayım bugün canım çıktı...çok ufak bişey anlatayım.bigün yayladayız hava güzel bir arkadaşımız vardı ayda bir falan defender'ını çıkartır katılır bize.hafta içi sürekli binek. davlunbaz yaylasıydı galiba tam hatırlamıyorum...gece odun alıncak kafalarda kıyak adam ben biliyorum yerini strap abağlar gelirim dedi masadan kalktı ama biz yapamayacağını biliyoruz kafa güzel.arabaya bindi kontak yok nerde leyn bu kontak 5dk falan bulamadı biz yerlerdeyiz tabii ;Dufukozkan' Alıntı:Bu saatten sonra gelmez artikSen de guzel bir ani vardir
Anlat da dinleyelim
![]()