7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,412,427

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ulen 2 saat ayrildik hemen çekiştirmişler bizi ;D ;D

Ufuk abi benim açtığım izler tamamen su altında bukadar söyliim ;D ;D

O deli yağmurda indim çukura ama gözüm yemedi tek başına , birde etraftaki evlerden bakıyorlar kim manyak gecenin biryarısı boş arsalarda geziniyor diye, ama dönerken yağmur durmuştu, öğlenki kadar sıcak olrsa yarına çekilir sular.

Oran a doğru gidince migrosun karşı çaprazındaki Enduro pistide tamamen sular altındaydı giderken orada çok güzel eğlenebiliriz. ;D ;D ;D

ana sayfanın en altında haberler var ;D beni soruyorsan iyiyim ;D ben gelir dedim yavuz inanmadılar

discovery-V8' Alıntı:
Ulen 2 saat ayrildik hemen çekiştirmişler bizi ;D ;D

Ufuk abi benim açtığım izler tamamen su altında bukadar söyliim ;D ;D

O deli yağmurda indim çukura ama gözüm yemedi tek başına , birde etraftaki evlerden bakıyorlar kim manyak gecenin biryarısı boş arsalarda geziniyor diye, ama dönerken yağmur durmuştu, öğlenki kadar sıcak olrsa yarına çekilir sular.

Oran a doğru gidince migrosun karşı çaprazındaki Enduro pistide tamamen sular altındaydı giderken orada çok güzel eğlenebiliriz. ;D ;D ;D

Bizde dalmisdir dedik ama :smiley: Neyse bakariz artik :smiley:

pistin zemini serttir ordan is cikmaz Bize yumusak zemin lazim :smiley:

Yarinda ev tasima muhabbeti var Diyceksinki senmi tasiyosun Adamlar yapicak ama yanlarinda olmazsak olmaz Belki erken filan biterse Bi camur operasyonu yapariz :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Bizde dalmisdir dedik ama :smiley: Neyse bakariz artik :smiley:

pistin zemini serttir ordan is cikmaz Bize yumusak zemin lazim :smiley:

Yarinda ev tasima muhabbeti var Diyceksinki senmi tasiyosun Adamlar yapicak ama yanlarinda olmazsak olmaz Belki erken filan biterse Bi camur operasyonu yapariz :smiley:

Valla dalamazdım Bizimkiler çankayadaydı onları almam gerekiyordu, Defenderda vinç yok, kilit yok, kürek yok, birde tek başına sakat, o yağmurda yayan dönüp Discoyu alacak Gözde bende yok ;D ;D

Hatfa içi yaparız ozaman pazartesi benim çok işim var salıya falan sular çekilmezse dalalım, Enduro pistine çok güzel bump lar yaptırdılar onlar yumuşak zeminli bence deneyelim. ;D ;D ;D

duman' Alıntı:
ana sayfanın en altında haberler var ;D beni soruyorsan iyiyim ;D ben gelir dedim yavuz inanmadılar

Geldim valla ;D ;D ama kaçıyorum artık , yarın erken kalkmam gerek.

Herkese günaydınlar. Dün gece Ankara'da iyi yağmur yağmış, bugün çamurda debelenme resimlerini görürüz. Sabah da bizim burada iyi yağdı. Şimdi Lopez yolundan Belgrad ormanlarına doğru dalıyorum. Çamur beni ça-ğı-rı-yor !!!

Şile tarafında olacaksın diye şeettiydim, kem, küm, özür...

dün alşam fazla kaçırdık, maalesef sabah uyanamadım...

hiç bir tarafa çıkacak halim yok evde pinekliyorum

SDC' Alıntı:
Selam millet :smiley:

Yunuscum nerde bu arkadaşlar, hepsi arazide mi ;D ;D
Selam abla :smiley:
Bugün herkez arazide galiba :smiley:
Bugün düğündeydim düğün Aytepedeydi connectle bile off roata yaptım sonra hızımı alamadım defenderi kapıp Hamzadağ zirve yaptım

ufukozkan' Alıntı:
Arkadaslar Ben kaciyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

ufuk bey nezaman geldınde kacıyorsun akşam ankarada ıyı yağmur yağmış video yokmu hocam soyle bır tadına varalım burdan ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR