7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,412,023
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ahmetergun' Alıntı:
ufuk bey nezaman geldınde kacıyorsun akşam ankarada ıyı yağmur yağmış video yokmu hocam soyle bır tadına varalım burdan ;D
Merhaba Ahmet bey Herkese merhaba arkadaslar Bu gun ev tasima isi vardi biraz once eve donduk Normalde Yavuzla bir video yapardik ama artik hafta ici :smiley:

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Merhaba Ahmet bey Herkese merhaba arkadaslar Bu gun ev tasima isi vardi biraz once eve donduk Normalde Yavuzla bir video yapardik ama artik hafta ici :smiley:
Merhaba Ufuk abi
Taşınma işi bittiyse gözünüz aydın abi bende bu aralar taşınmayı düşünüyorum şimdiden strese girdim

ahmetergun' Alıntı:
kolay gelsın yeni ev hayırlı uğurlu olsun
Tesekkurler Ahmet bey
yunus bager' Alıntı:
Merhaba Ufuk abi
Taşınma işi bittiyse gözünüz aydın abi bende bu aralar taşınmayı düşünüyorum şimdiden strese girdim

Eskiden bir soz vardi uc tasima bir yangina bedeldir derlerdi Simdi artik degismis bu soz :smiley: 9 tasinmada esya ciddi hasar goruyor Merdiven dayiyorlar Cok pratik ve hizli Yani hamal kalmamis artik :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Tesekkurler Ahmet bey
Eskiden bir soz vardi uc tasima bir yangina bedeldir derlerdi Simdi artik degismis bu soz :smiley: 9 tasinmada esya ciddi hasar goruyor Merdiven dayiyorlar Cok pratik ve hizli Yani hamal kalmamis artik :smiley:

teknoloji artık ustat ;D

ufukozkan' Alıntı:
Hersey tekno oldu Bana gore herseyin tadi tuzu kalmadi Ahmet bey

Koylere gidiyorum geziyorum eski hallerini bildigim icin Cok fena uzuluyorum Ama yapacak bir seyde yok

vallahi istanbulda yediğim sebzenin meyvenin tadını alamıyorum saman gibi kuşadasına geldiğimden beri yediğim meyve sebzenın tadını almaya başladım artık düşün gerisini hayat kolaylaştıkça yaşamak biryandan zorlaşıyor

ahmetergun' Alıntı:
vallahi istanbulda yediğim sebzenin meyvenin tadını alamıyorum saman gibi kuşadasına geldiğimden beri yediğim meyve sebzenın tadını almaya başladım artık düşün gerisini hayat kolaylaştıkça yaşamak biryandan zorlaşıyor

Biz biraz daha berbatini goruruzde , cocuklarimiz ne gorur Vallahi dusununce korkuyorum

ufukozkan' Alıntı:
Hersey tekno oldu Bana gore herseyin tadi tuzu kalmadi Ahmet bey

Koylere gidiyorum geziyorum eski hallerini bildigim icin Cok fena uzuluyorum Ama yapacak bir seyde yok

ahmetergun' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D

Ben o kadar eskisini bilmem, ben küçüğüm, o yüzden sohbetinize katılamıyorum :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR