KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ulen 2 saat ayrildik hemen çekiştirmişler bizi ;D ;D
Ufuk abi benim açtığım izler tamamen su altında bukadar söyliim ;D ;D
O deli yağmurda indim çukura ama gözüm yemedi tek başına , birde etraftaki evlerden bakıyorlar kim manyak gecenin biryarısı boş arsalarda geziniyor diye, ama dönerken yağmur durmuştu, öğlenki kadar sıcak olrsa yarına çekilir sular.
Oran a doğru gidince migrosun karşı çaprazındaki Enduro pistide tamamen sular altındaydı giderken orada çok güzel eğlenebiliriz. ;D ;D ;D
Ulen 2 saat ayrildik hemen çekiştirmişler bizi ;D ;D
Ufuk abi benim açtığım izler tamamen su altında bukadar söyliim ;D ;D
O deli yağmurda indim çukura ama gözüm yemedi tek başına , birde etraftaki evlerden bakıyorlar kim manyak gecenin biryarısı boş arsalarda geziniyor diye, ama dönerken yağmur durmuştu, öğlenki kadar sıcak olrsa yarına çekilir sular.
Oran a doğru gidince migrosun karşı çaprazındaki Enduro pistide tamamen sular altındaydı giderken orada çok güzel eğlenebiliriz. ;D ;D ;D
pistin zemini serttir ordan is cikmaz Bize yumusak zemin lazim
Yarinda ev tasima muhabbeti var Diyceksinki senmi tasiyosun Adamlar yapicak ama yanlarinda olmazsak olmaz Belki erken filan biterse Bi camur operasyonu yapariz
pistin zemini serttir ordan is cikmaz Bize yumusak zemin lazim
Yarinda ev tasima muhabbeti var Diyceksinki senmi tasiyosun Adamlar yapicak ama yanlarinda olmazsak olmaz Belki erken filan biterse Bi camur operasyonu yapariz
Valla dalamazdım Bizimkiler çankayadaydı onları almam gerekiyordu, Defenderda vinç yok, kilit yok, kürek yok, birde tek başına sakat, o yağmurda yayan dönüp Discoyu alacak Gözde bende yok ;D ;D
Hatfa içi yaparız ozaman pazartesi benim çok işim var salıya falan sular çekilmezse dalalım, Enduro pistine çok güzel bump lar yaptırdılar onlar yumuşak zeminli bence deneyelim. ;D ;D ;D
Herkese günaydınlar. Dün gece Ankara'da iyi yağmur yağmış, bugün çamurda debelenme resimlerini görürüz. Sabah da bizim burada iyi yağdı. Şimdi Lopez yolundan Belgrad ormanlarına doğru dalıyorum. Çamur beni ça-ğı-rı-yor !!!
Selam abla
Bugün herkez arazide galiba
Bugün düğündeydim düğün Aytepedeydi connectle bile off roata yaptım sonra hızımı alamadım defenderi kapıp Hamzadağ zirve yaptım