7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,366,544
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Başka işlevi yok haliba alem yaparken iyi oluyor demekki Hüseyin usatada defenderin kaputunu kullanıyordu onada çok gülmüştüm bunada gülüyorum ;D ;D ;D ;D ;D

Garajdayken mi yapıyor abi alemi ?? Arazide kaput kapanmıyor genelde LR lerde de ondan dedim. ;D ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Bu arkadaşları mı arıyordun Yavuz abi;

;D ;D ;D

Ben o ikisini birbirine çarpıp 4x4 yapar üzerlerinede o muzu diker muzlu pasta yaparım, bula bula 1,50 boy lu çakma polat alemdarlarımı buldun mafya diye, yokmu şöyle dişime göre bişeyler, osmanlı tokadını çakınca yarısı boşa gitmesin ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Garajdayken mi yapıyor abi alemi ?? Arazide kaput kapanmıyor genelde LR lerde de ondan dedim. ;D ;D ;D
Şimdiş bulamamn nerdeydi o foto hatırlamıyorum bidünya siteye kalılıyoruz kafam karışıyor :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Ben o ikisini birbirine çarpıp 4x4 yapar üzerlerinede o muzu diker muzlu pasta yaparım, bula bula 1,50 boy lu çakma polat alemdarlarımı buldun mafya diye, yokmu şöyle dişime göre bişeyler, osmanlı tokadını çakınca yarısı boşa gitmesin ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ehhahah
abi o kadar da ezikleme herifleri öyle 1.50 lik durmuyorlar ;D
Hem boylar 1.50 olabilir ama Katanalar 2 metreden başlıyor ;D

SDC' Alıntı:
ben senin aracı şöle biliyorum: zor parkurların başladığı yerde, park halinde ;D ;D ;D

Yani etap sonunda masa niyetinemi kullanılıyor hani çahilliğime verin ben en son işyerinde bu araçları ford transit minibüs ile çekiyordum
çekilmeden etabın başına kadarda gidebiliyorlarmı acaba :smiley: ;D ;D ;D ;D

Dur ben bulayım Onurun güzel bir pozunu ;D ;D ;D şöyle rampa yukarı ;D ;D ;D

Keriminkiler daha feci , Birde millete yediriyormuş Yavuzu çektim diye , ip bağlı ya kimin kimi çektiği belli olmuyor güya ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Dur ben bulayım Onurun güzel bir pozunu ;D ;D ;D şöyle rampa yukarı ;D ;D ;D

Keriminkiler daha feci , Birde millete yediriyormuş Yavuzu çektim diye , ip bağlı ya kimin kimi çektiği belli olmuyor güya ;D ;D ;D

Eyvah ben Gachayım ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yani etap sonunda masa niyetinemi kullanılıyor hani çahilliğime verin ben en son işyerinde bu araçları ford transit minibüs ile çekiyordum
çekilmeden etabın başına kadarda gidebiliyorlarmı acaba :smiley: ;D ;D ;D ;D

etabın başına kadar gidebiliyor ama işte etabın başında birden balkabağına dönüşüyor onun aracı ;D ;D

SDC' Alıntı:
etabın başına kadar gidebiliyor ama işte etabın başında birden balkabağına dönüşüyor onun aracı ;D ;D

Etap dışındada farklı değilki rampada çek 1 parmak çamurda çek , düz yolda yanlaya yanlaya gidiyor, reno 12 ile çıktıkları yerde Onur kalmıştı yemin ederim ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

;D ;D ;D ;D

Yani capon dediysekte biryere kadar şu cif kabin picup larıda arazi aracından sayıyorlarya pes valla birkaç sene önce partonun 4x4 ford ranger'ini karlı havada bildiğin ford transitle çektim bundan başka söylenecek söz varmı

çif kabin capon kamyonetler ford da dahil al birini vur ötekine ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Etap dışındada farklı değilki rampada çek 1 parmak çamurda çek , düz yolda yanlaya yanlaya gidiyor, reno 12 ile çıktıkları yerde Onur kalmıştı yemin ederim ;D ;D ;D ;D
Tamam abi gaçtı ;D ;D ;D ;D
bu akşam neye uğradığını şaşırdı garibim :-[ :-[ ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR