7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,377,361
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bide bu var alternatif,
http://www.sahibinden.com/5_750ytl_ye_askeri_yesil_arazi_canavari_pazarlik_payi_vardirr-10WQQaXQQ10094574WQQpXQQdisplayitem
Ve can alıcı soru bu araçlar kafadan 33 çevirirmi

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
bide bu var alternatif,
http://www.sahibinden.com/5_750ytl_ye_askeri_yesil_arazi_canavari_pazarlik_payi_vardirr-10WQQaXQQ10094574WQQpXQQdisplayitem
Ve can alıcı soru bu araçlar kafadan 33 çevirirmi

bu güzelmiş işte
kafadan cevap vereyim 33 çevirmesine cevirir ama eh işte arazi oranı kaç olduğunu billmemiz gerekir bendeki 2 seriesten biri çevirrir diğeri çevirmezdi ama garibim çıkma 6, 50 16 dan başka lastik görmedi :smiley:

Nöbetçi göremedim ,
karıştırayım biraz buraları ;D
toyotahiluxkutup1986580xy7.jpg

Kalabalık başlamadan gelinde şü masaları birleştirelim ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Kerim arazi canavarlarinimi takip ediyosun ne is :smiley: :smiley: :smiley:
Ufuk ,tamponu kolla,depoyu kolla, bıktım ;D
Gerekirse kaynak yapıp yürütebileceğim kendisi ucuz,parçası ucuz bir araç arıyorum.
Şuna bi Yavuzla bakmak lazım.
http://www.sahibinden.com/temiz_land_rover_emsalsiz-73WQQaXQQ7625985WQQpXQQdisplayitem

yunus bager' Alıntı:
bu güzelmiş işte
kafadan cevap vereyim 33 çevirmesine cevirir ama eh işte arazi oranı kaç olduğunu billmemiz gerekir bendeki 2 seriesten biri çevirrir diğeri çevirmezdi ama garibim çıkma 6, 50 16 dan başka lastik görmedi :smiley:
Yunus lastikleri hazır 31-12,5-15
Yavuzun 175 liraya ayna mahruti alması kafamı bulandırdı,
3-3,5 e 90 kasa alıp yavaştan yapmak sorun olmaz diye düşünüyorum,
ama araç hakkında hiç bilgim yok ,orjinali falan uğraşmıyacağım gerektiğinde kaynak yapıp yola devam edeceğim ;D

Ufuk ,tamponu kolla,depoyu kolla, bıktım ;D
Gerekirse kaynak yapıp yürütebileceğim kendisi ucuz,parçası ucuz bir araç arıyorum.
Şuna bi Yavuzla bakmak lazım.
http://www.sahibinden.com/temiz_land_rover_emsalsiz-73WQQaXQQ7625985WQQpXQQdisplayitem
Yav bırakın şu seriesleri defenderle bakın

Abi herşer biryana seriesleri unut şonra demedi deme parçaları genelde hurdacılarda bulursun

makaslı ve 2 teker arası defenderden 10cm daha dar daha alçak ve orta dif kilidi kendinden yani 4x4 konumuna alılınca kendiliğinden kilitleniyor
yavv cj ve xj lerin aynısı düşün işte okadar eski teknoloji :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Yav bırakın şu seriesleri defenderle bakın
Hımmm şimdi şiştim ,
ben bi LR sayfasına girip series ne defender ne önce bir onu öğreneyim.
sonra atlarım ortalığa ;D
3500 fiyat bana çok güzel gelmişti ;D

yunus bager' Alıntı:
Abi herşer biryana seriesleri unut şonra demedi deme parçaları genelde hurdacılarda bulursun

makaslı ve 2 teker arası defenderden 10cm daha dar daha alçak ve orta dif kilidi kendinden yani 4x4 konumuna alılınca kendiliğinden kilitleniyor
yavv cj ve xj lerin aynısı düşün işte okadar eski teknoloji :smiley:
Yunus kısa teknik bilgi için sağol. ;D
XJ leri yabana atma ,aynı pajerolarınki gibi bir sistemleri var ,
sorun şuki hepsinde çıkmıyor o şanzuman sistemi ;D

Hımmm şimdi şiştim ,
Abi 84 modelden yukarısı seri 1-2--3 diye devam eder sonraki modeller bugüne kadar defenderdir
defender ve serieler birbirine sadece benzer hiçbir parçası birbirine uymaz defenderin parçası çok daha boldur
bizdeki serieslerin cJ ler kadar kullanılmamasının sebebi yerine defenderin üretilmiş olması ve büyük motorluları tc de olmaması

Nejat capon mafyası her yerde , ;D
arazide de karşınıza çıkabilir ;D

Yaw aslında ben de az bucuk capon sayılırım yaw. Unuttum, ben de bir de Suzi var ;D

yunus bager' Alıntı:
Abi 84 modelden yukarısı seri 1-2--3 diye devam eder sonraki modeller bugüne kadar defenderdir
defender ve serieler birbirine sadece benzer hiçbir parçası birbirine uymaz defenderin parçası çok daha boldur
bizdeki serieslerin cJ ler kadar kullanılmamasının sebebi yerine defenderin üretilmiş olması ve büyük motorluları tc de olmaması
Doğru anladıysam arayacağım araç 84 model üstü olacak değilmi.

Hımmm şimdi şiştim ,

Ama 3,5 tl seri 3 de çok hoş görünüyor

Hımmm şimdi şiştim ,

Defender alacaksan daha çok para vereceksin, yok ööle ucuza...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR