7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,370,940
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Dur ben bulayım Onurun güzel bir pozunu ;D ;D ;D şöyle rampa yukarı ;D ;D ;D

Keriminkiler daha feci , Birde millete yediriyormuş Yavuzu çektim diye , ip bağlı ya kimin kimi çektiği belli olmuyor güya ;D ;D ;D
Yediremedik kimseye nedense ;D

Etiketler

Sevtap abla caponlara sahip çik ortalığı karıştırmasınlar bende çikiyorum herkeze iyi geceler :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Etap dışındada farklı değilki rampada çek 1 parmak çamurda çek , düz yolda yanlaya yanlaya gidiyor, reno 12 ile çıktıkları yerde Onur kalmıştı yemin ederim ;D ;D ;D ;D

Valla kıyaslanmayacak araçlar bunlar. Renault 12 tabi ki çıkar, lütfen dengi ile kıyaslayalım, öyle arkası açık araçlarla değil. ;D ;D ;D

Nöbetçi göremedim ,
karıştırayım biraz buraları ;D
toyotahiluxkutup1986580xy7.jpg

Arkadaşlar,
ingiliz grubunu hiç bilmeyen biri olarak.
Bu araç işe yararmı,yada hangi modellere bakmalıyım.
http://www.sahibinden.com/sahibinden_land_rover_series_iii-94WQQaXQQ11565482WQQpXQQdisplayitem

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Arkadaşlar,
ingiliz grubunu hiç bilmeyen biri olarak.
Bu araç işe yararmı,yada hangi modellere bakmalıyım.
http://www.sahibinden.com/sahibinden_land_rover_series_iii-94WQQaXQQ11565482WQQpXQQdisplayitem

Abi sen ciddi misin ?? Şakaysa çok komik , gerçekse hiç komik değil.. ;D ;D ;D ;D ;D

Nejat abi arkası açık araç falan bişiler diyordu, heralde bunu kastetmiş..Kasayı falan geçtim, bunun arkası komple açık ;D CJ 5 e mi özenmişler nedir.. ;D ;D ;D

Ya Onur çeşit olsun dedim,
Bide o kadar resimden sonra Yavuz un atacağı sopadan kurtuluruz,
gerçi etek giy,5 çayına süt kat bizi bozar ama ;D ;D ;D

Vay hain capon mafyası vay !!! Sinsi bir saldırı planı seziyorum... Eve geldiğimde karşılaştığım manzaraya bakın.

IMG00004-20090915-1820[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.