Başka işlevi yok haliba alem yaparken iyi oluyor demekki Hüseyin usatada defenderin kaputunu kullanıyordu onada çok gülmüştüm bunada gülüyorum ;D ;D ;D ;D ;D
Ben o ikisini birbirine çarpıp 4x4 yapar üzerlerinede o muzu diker muzlu pasta yaparım, bula bula 1,50 boy lu çakma polat alemdarlarımı buldun mafya diye, yokmu şöyle dişime göre bişeyler, osmanlı tokadını çakınca yarısı boşa gitmesin ;D ;D ;D ;D
Ben o ikisini birbirine çarpıp 4x4 yapar üzerlerinede o muzu diker muzlu pasta yaparım, bula bula 1,50 boy lu çakma polat alemdarlarımı buldun mafya diye, yokmu şöyle dişime göre bişeyler, osmanlı tokadını çakınca yarısı boşa gitmesin ;D ;D ;D ;D
Yani etap sonunda masa niyetinemi kullanılıyor hani çahilliğime verin ben en son işyerinde bu araçları ford transit minibüs ile çekiyordum
çekilmeden etabın başına kadarda gidebiliyorlarmı acaba ;D ;D ;D ;D
Yani etap sonunda masa niyetinemi kullanılıyor hani çahilliğime verin ben en son işyerinde bu araçları ford transit minibüs ile çekiyordum
çekilmeden etabın başına kadarda gidebiliyorlarmı acaba ;D ;D ;D ;D
Etap dışındada farklı değilki rampada çek 1 parmak çamurda çek , düz yolda yanlaya yanlaya gidiyor, reno 12 ile çıktıkları yerde Onur kalmıştı yemin ederim ;D ;D ;D ;D
Yani capon dediysekte biryere kadar şu cif kabin picup larıda arazi aracından sayıyorlarya pes valla birkaç sene önce partonun 4x4 ford ranger'ini karlı havada bildiğin ford transitle çektim bundan başka söylenecek söz varmı
çif kabin capon kamyonetler ford da dahil al birini vur ötekine ;D ;D ;D ;D
Etap dışındada farklı değilki rampada çek 1 parmak çamurda çek , düz yolda yanlaya yanlaya gidiyor, reno 12 ile çıktıkları yerde Onur kalmıştı yemin ederim ;D ;D ;D ;D