7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,383,174

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Abi gezi fotoğraflarını görmediniz heralde ... ;D ;D ;D hiç bu kadar kanlı canlı zinde olmamıştım ;D

Ben nasıl olsa yavuz bu güne kadar ya suda boğmuş yada araba ile çiğnemiştir diye düşünüyordum

acemi80' Alıntı:
Ben nasıl olsa yavuz bu güne kadar ya suda boğmuş yada araba ile çiğnemiştir diye düşünüyordum

Mete abi yırttık sanıyorlar ama intikam soğuk yenen bir yemektir

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yavuzu da alıp bir bakmaya gidelim araca,
bu fiyata kredi kartı taksidi bile yaparız ;D

Mete abide burada ama düşündüğün tarzda birşey yapabilmen zor series ler den, ama ben orjinal severim dersen o başka , yok kilit takayım, tampon bulayım oranlarıyla oynayayım kocaman lastikler takayım dersen o işler bununla olmaz, Uğur hocanın aracını biliyorsun, alt RRC defender birleşimi, modifiyeye açık ama çok para ve emek harcadı helezona ve sürekli 4 çekere çevirdi , keşke defender alsaydım diye hayıflanıyor.

Evet katılıyorum ucuz ve benim için bir oyuncak olacak deniyorsa seriesler ideal, ama ben bunu offroad aracına çevireceğim denirse hele helede lüks aranırsa o zaman başa bela olabilir.

acemi80' Alıntı:
Vay vicdansızlar yokluğumuzda nasılda series lerin aleyhine atmışlar.
Ayıp ediyorsun hocam seriesler benim vazgeçemediğim LR lerdendir iyi durumda olsaydı onu gözden çıkarırmıydım bakşimdi ağlamaklı oldum

Ben seni zaten en güçlü müttefik olarak görüyordum ama seriesleri boş verin cümlen beni vurdu

acemi80' Alıntı:
Ben seni zaten en güçlü müttefik olarak görüyordum ama seriesleri boş verin cümlen beni vurdu
Yav aslında sen bu sayfalara bakamıyorsun diye o şekilde yazmıştım üzerinede çok yazılmamış yakalandık anlayacağın :-[ :-[

Evet Mete hoca nasıl olsa dağda diye kahraman seriesi yerden yere vurmuşsunuz

Sein düşüncelerini biliyorum o yüzden espri yapıyorum. Şaka bir yana Bende fırsat bulsam defender a terfi ederim

acemi80' Alıntı:

Yok abi yok, inşallah bir kamplı etkinlikte, bu sefer arazinin ortasında ağlayacaklar.. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Uğur hocanın aracını biliyorsun, alt RRC defender birleşimi, modifiyeye açık ama çok para ve emek harcadı helezona ve sürekli 4 çekere çevirdi , keşke defender alsaydım diye hayıflanıyor.

Hakkaten haa, Allahtan benim bölümün MAT. dersleriyle alakası yok... LR'cilere yaptıklarımızdan sonra tövbe bitmezdi okul.. ;D ;D ;D ;D

Okul bir yana hayati tehlike içerisindesin

Uğur hocanın tanıdıkları vardır heralde ;D ;D ;D bir konuşayım ben onunla , Onurcuğuma nasıl yardımcı olabiliriz okul konusunda diye ;D ;D

Senin kamyona alüminyumdan mezar taşı yapıtırıcam kamplı etkinlikte, hazır gitmişken gömer geliriz ;D ;D