7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,382,869

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Abi gezi fotoğraflarını görmediniz heralde ... ;D ;D ;D hiç bu kadar kanlı canlı zinde olmamıştım ;D

Ben nasıl olsa yavuz bu güne kadar ya suda boğmuş yada araba ile çiğnemiştir diye düşünüyordum :D

acemi80' Alıntı:
Ben nasıl olsa yavuz bu güne kadar ya suda boğmuş yada araba ile çiğnemiştir diye düşünüyordum :D

Mete abi yırttık sanıyorlar ama intikam soğuk yenen bir yemektir ;)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yavuzu da alıp bir bakmaya gidelim araca,
bu fiyata kredi kartı taksidi bile yaparız ;D

Mete abide burada ama düşündüğün tarzda birşey yapabilmen zor series ler den, ama ben orjinal severim dersen o başka , yok kilit takayım, tampon bulayım oranlarıyla oynayayım kocaman lastikler takayım dersen o işler bununla olmaz, Uğur hocanın aracını biliyorsun, alt RRC defender birleşimi, modifiyeye açık ama çok para ve emek harcadı helezona ve sürekli 4 çekere çevirdi , keşke defender alsaydım diye hayıflanıyor.

Evet katılıyorum ucuz ve benim için bir oyuncak olacak deniyorsa seriesler ideal, ama ben bunu offroad aracına çevireceğim denirse hele helede lüks aranırsa o zaman başa bela olabilir.

acemi80' Alıntı:
Vay vicdansızlar yokluğumuzda nasılda series lerin aleyhine atmışlar.
Ayıp ediyorsun hocam seriesler benim vazgeçemediğim LR lerdendir iyi durumda olsaydı onu gözden çıkarırmıydım bakşimdi ağlamaklı oldum ;)

080613_185252.jpg

Ben seni zaten en güçlü müttefik olarak görüyordum ama seriesleri boş verin cümlen beni vurdu

acemi80' Alıntı:
Ben seni zaten en güçlü müttefik olarak görüyordum ama seriesleri boş verin cümlen beni vurdu
Yav aslında sen bu sayfalara bakamıyorsun diye o şekilde yazmıştım üzerinede çok yazılmamış yakalandık anlayacağın :smiley: :-[ :-[

Evet Mete hoca nasıl olsa dağda diye kahraman seriesi yerden yere vurmuşsunuz

Sein düşüncelerini biliyorum o yüzden espri yapıyorum. Şaka bir yana Bende fırsat bulsam defender a terfi ederim

acemi80' Alıntı:

Yok abi yok, inşallah bir kamplı etkinlikte, bu sefer arazinin ortasında ağlayacaklar.. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Uğur hocanın aracını biliyorsun, alt RRC defender birleşimi, modifiyeye açık ama çok para ve emek harcadı helezona ve sürekli 4 çekere çevirdi , keşke defender alsaydım diye hayıflanıyor.

Hakkaten haa, Allahtan benim bölümün MAT. dersleriyle alakası yok... LR'cilere yaptıklarımızdan sonra tövbe bitmezdi okul.. ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yok abi yok, inşallah bir kamplı etkinlikte, bu sefer arazinin ortasında ağlayacaklar.. ;D

Hakkaten haa, Allahtan benim bölümün MAT. dersleriyle alakası yok... LR'cilere yaptıklarımızdan sonra tövbe bitmezdi okul.. ;D ;D ;D ;D

Uğur hocanın tanıdıkları vardır heralde ;D ;D ;D bir konuşayım ben onunla , Onurcuğuma nasıl yardımcı olabiliriz okul konusunda diye ;D ;D

Senin kamyona alüminyumdan mezar taşı yapıtırıcam kamplı etkinlikte, hazır gitmişken gömer geliriz ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR