KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Allah razı olsun. Bizimkinin günü gününe uymuyor. Dün gece yine 40 derecelerde gezdik. Hanımda nöbetçiyi. Buralarda durma sebebimde buydu aslında. Yarım saate bir kontrol edip sabaha kadar oturdum. Açıkcası sayenizdede kolay oldu. Sıkılmadım uykumda gelmedi burada kaynatınca vakit geçti gitti..
Allah razı olsun. Bizimkinin günü gününe uymuyor. Dün gece yine 40 derecelerde gezdik. Hanımda nöbetçiyi. Buralarda durma sebebimde buydu aslında. Yarım saate bir kontrol edip sabaha kadar oturdum. Açıkcası sayenizdede kolay oldu. Sıkılmadım uykumda gelmedi burada kaynatınca vakit geçti gitti..
RRC'nin içine 230 kg'luk adam rahat biner, tapagaz Antalya yapar, kahve içip yine İstanbul' a gelir ve ertesi gün işe gider( en az zj kadar keyiflidir)
Geçmiş olsun dilekleri içinde ayrıca teşekkür ederim. Bazen espriler gönül koymaya sebep oluyor. Bu dostluğu aklımızdan çıkarmazsak kimse kimseye kırılmaz. Söylenenler sadece konu icabı latife diyebilelim her daim..
Tabi Ayhan abiye dediklerim hariç onlarda ciddiyim ;D
RRC'nin içine 230 kg'luk adam rahat biner, tapagaz Antalya yapar, kahve içip yine İstanbul' a gelir ve ertesi gün işe gider( en az zj kadar keyiflidir)
İşte asıl sorun burdan sonra başlıyor,o kişi oraçla araziye girermi girerse çıkarmı çıkarsa araçtan çıkabilirmi(malum çok sallantı olucagından sıkıntı olabilir) ;D
Alınman darılmam, her ne olursa olsun bizler arkadaşız, bak bir gaz çektim daha redline olmadan dükkan doldu ;D Bu arada RRC ile ilgili yüklen bizden zannedip afaroz ederler seni ;D