7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,441,473

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Evet bazan kavgalarınızı sessizce takip ediyorum hatta bir keresinde 4x4 dostluk günü ilan ederek kavgayı bitirmek istemiştim :D
Bu kavga bitmez
Ilk zamanlar bende cok yadirgamisdim ama simdi alisdim
Bazi zamanlar cok guzel oluyor :smiley:
Tadi kacinca hos degil tabikide

alpaslanepli' Alıntı:
Valla babacım bizim Ayhan abiye sor istersen. JEEP'ciye bile neler yapıyorum. Cidden sataşmıyorum sizin sayfaya ;D
alpaslan daha ne yapacan ne diycen adamlara matrix filmindeki lazerli ahtopotlar gibisin ;D ;D ;D

HakanBastoncu' Alıntı:
Atış Serbest Kardeş,

Alınman darılmam, her ne olursa olsun bizler arkadaşız, bak bir gaz çektim daha redline olmadan dükkan doldu ;D Bu arada RRC ile ilgili yüklen bizden zannedip afaroz ederler seni ;D

Özgür'ü Cüneyt abinin mekanında yakalarım elbet ;D ;D

Ben sataşmak için değilde meraktan soruyorum. Bu RRC'lerde koltuk ayarı var mı? ;D
Bide defender'ların dörtlü düğmesi kırmızı mı? ;D

Oldu mu?

ufukozkan' Alıntı:
Bu kavga bitmez
Ilk zamanlar bende cok yadirgamisdim ama simdi alisdim
Bazi zamanlar cok guzel oluyor :smiley:
Tadi kacinca hos degil tabikide

Zaten şunun şurasında kaç kişiyiz ki,bizbize muabbet geyik yapıyoruz,kimsenin darılıp üzüleceğini sanmam tabi ki kimsenin yanlış birşey söyleyeceğinide.

Aslında yöneticiler özel bir 4x4 dostluk günü düzenleseler dostluklar dahada pekişecek ve bu tür tartışmalarda hoş bir anı olarak kalacak

Yavuz bey hoş geldin jeep çi arkadaşlar Yunus u tek yakalayıp sıkıştırmışlar(sayfa 47) onun tartışmasını yapıyoruz

discovery-V8' Alıntı:
İyi geceler millet

Hoşgeldin abicim, nasıl geçti pazarın? Biz çamur yok diye arabaları çıkartmadık, Jeep'ler bile takılmadan geziyo bu mevsimde, biz de havuz keyfi yaptık, Naci babamız da sızmaya gitti.

bende bilgi amak adına birşeyler sorsam ... bu çorum yada vabesto koyuyorlar bazen land cılar bu gerekli bir parçamı birde onları ruhsata falan işletmeye gerek varmı ??? ;D

acemi80' Alıntı:
Aslında yöneticiler özel bir 4x4 dostluk günü düzenleseler dostluklar dahada pekişecek ve bu tür tartışmalarda hoş bir anı olarak kalacak

Baba o dediğin yapılırsa arazide yapılır. Sonra sizinki uçarda bizim ki uçmaz mı ya kadar varır iş. Ertesi günde sanayi landlarla dolar. Olmaz babacım yazık olur ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR