7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,152
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ayhanbursa' Alıntı:
bende bilgi amak adına birşeyler sorsam ... bu çorum yada vabesto koyuyorlar bazen land cılar bu gerekli bir parçamı birde onları ruhsata falan işletmeye gerek varmı ??? ;D

ooooo bütün enerjini Xj zj sayfasında harcamışsın sen. Çok kibar takılyorsun... ;D

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Bu kavga bitmez
Ilk zamanlar bende cok yadirgamisdim ama simdi alisdim
Bazi zamanlar cok guzel oluyor :smiley:
Tadi kacinca hos degil tabikide

Ufuk Abi,

Gerçekten güzel muhabbetler. Alp kardeşimi hiç görmedim ama telefonda konuşup sohbet ettik, Özgür'ü bir kere gördüm kanım ısındı. Antepli kardeşimiz'le bir kere mesajlaştım, sizinle 3-4 gündür mesajlaşıyorum.... Saydığım tüm insanları marka fanatikliği yüzünden niye kırayım ki? Şükürler olsun hepimiz biraz da olsa pahalı bir hobiyle uğraşıyoruz. Birimizin durumu kötü olsa, arabasını satmak zorunda kalsa ve birimize deseki hadi arabana alda beraber off road yapalım... Çok az kişi hayır der eminim.
Bu tip forum başlıkları kaynaşmayı arttırıyor düşüncesindeyim.

Sevgi ve saygılarımla

alpaslanepli' Alıntı:
Baba o dediğin yapılırsa arazide yapılır. Sonra sizinki uçarda bizim ki uçmaz mı ya kadar varır iş. Ertesi günde sanayi landlarla dolar. Olmaz babacım yazık olur ;D

Sanki şu an dolmuyor ;D Neyse hocam birazda bizim mekana geçelim gece uzun :smiley:

neden yanlış sorumu sordum çok kibarmı oldum anlayamadımki

alpaslanepli' Alıntı:
Baba o dediğin yapılırsa arazide yapılır. Sonra sizinki uçarda bizim ki uçmaz mı ya kadar varır iş. Ertesi günde sanayi landlarla dolar. Olmaz babacım yazık olur ;D

Ya bu diyanet yeni bir fetva yayınlamış okuyan oldumu?

Bundan böyle jeep çiler kurban kesmeye. fitre zekat vermeye, çünkü onlar jeeplerine akaryakıt vs. harcalarından dolayı zaten madur durumdalar kurban kesmeleri şeran caiz değildir diye.

HakanBastoncu' Alıntı:
Ufuk Abi,

Gerçekten güzel muhabbetler. Alp kardeşimi hiç görmedim ama telefonda konuşup sohbet ettik, Özgür'ü bir kere gördüm kanım ısındı. Antepli kardeşimiz'le bir kere mesajlaştım, sizinle 3-4 gündür mesajlaşıyorum.... Saydığım tüm insanları marka fanatikliği yüzünden niye kırayım ki? Şükürler olsun hepimiz biraz da olsa pahalı bir hobiyle uğraşıyoruz. Birimizin durumu kötü olsa, arabasını satmak zorunda kalsa ve birimize deseki hadi arabana alda beraber off road yapalım... Çok az kişi hayır der eminim.
Bu tip forum başlıkları kaynaşmayı arttırıyor düşüncesindeyim.

Sevgi ve saygılarımla

Valla Allah satacak duruma getirmesin hiç birimizide. Araçsız kalmadan da ben senin RRC'nin yan koltuğunda bir off-road yapmak isterim.

ayhanbursa' Alıntı:
bende bilgi amak adına birşeyler sorsam ... bu çorum yada vabesto koyuyorlar bazen land cılar bu gerekli bir parçamı birde onları ruhsata falan işletmeye gerek varmı ??? ;D

Çorum kaloriferini Defender'lara ve CJ'lere takıyorlar, tüm LR'ları Defender ile özdeşleştirmemek lazım. Disco var (I, II, III), RRC var, Range Rover var, var da var.
Vabesto istenirse XJ, ZJ hepsine takılabilir, buna ihtiyaç duymak için soğuk kış günlerinde uzun yol gitmek, kamp kurmak vs lazım.

Ne bu Grand Cherokee istilası yahu?

Biz bunları ancak çıkıp üzerine parketmek için kullanıyoruz ;D ;D

100_4333.jpg

nkurtkaya' Alıntı:
Çorum kaloriferini Defender'lara ve CJ'lere takıyorlar, tüm LR'ları Defender ile özdeşleştirmemek lazım. Disco var (I, II, III), RRC var, Range Rover var, var da var.
Vabesto istenirse XJ, ZJ hepsine takılabilir, buna ihtiyaç duymak için soğuk kış günlerinde uzun yol gitmek, kamp kurmak vs lazım.
ama zj yada xj sanırım uygulamaz bizde okadar boş yer yok

yok bide sorun olur ruhsta falan işlemesi geriyorsa içerde yuvarlancak bişey polis bu ne demezmi yok yok bize olmaz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR