7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,688
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Evet bazan kavgalarınızı sessizce takip ediyorum hatta bir keresinde 4x4 dostluk günü ilan ederek kavgayı bitirmek istemiştim

Mete Abi sen ilan ettin ben kutladım ve öylece gümbürtüye gitti o gün.Ne yapsak bidaha

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Evet bazan kavgalarınızı sessizce takip ediyorum hatta bir keresinde 4x4 dostluk günü ilan ederek kavgayı bitirmek istemiştim
Bu kavga bitmez
Ilk zamanlar bende cok yadirgamisdim ama simdi alisdim
Bazi zamanlar cok guzel oluyor
Tadi kacinca hos degil tabikide

alpaslanepli' Alıntı:
Valla babacım bizim Ayhan abiye sor istersen. JEEP'ciye bile neler yapıyorum. Cidden sataşmıyorum sizin sayfaya ;D
alpaslan daha ne yapacan ne diycen adamlara matrix filmindeki lazerli ahtopotlar gibisin ;D ;D ;D

Ben sataşmak için değilde meraktan soruyorum. Bu RRC'lerde koltuk ayarı var mı? ;D
Bide defender'ların dörtlü düğmesi kırmızı mı? ;D

Oldu mu?

ufukozkan' Alıntı:
Bu kavga bitmez
Ilk zamanlar bende cok yadirgamisdim ama simdi alisdim
Bazi zamanlar cok guzel oluyor
Tadi kacinca hos degil tabikide

Zaten şunun şurasında kaç kişiyiz ki,bizbize muabbet geyik yapıyoruz,kimsenin darılıp üzüleceğini sanmam tabi ki kimsenin yanlış birşey söyleyeceğinide.

Aslında yöneticiler özel bir 4x4 dostluk günü düzenleseler dostluklar dahada pekişecek ve bu tür tartışmalarda hoş bir anı olarak kalacak

alpaslanepli' Alıntı:
Ben sataşmak için değilde meraktan soruyorum. Bu RRC'lerde koltuk ayarı var mı? ;D
Bide defender'ların dörtlü düğmesi kırmızı mı? ;D

Oldu mu?

Bak çok sert oldu sen şimdi klimanın olup olmadığınıda sorarsın ;D

Yavuz bey hoş geldin jeep çi arkadaşlar Yunus u tek yakalayıp sıkıştırmışlar(sayfa 47) onun tartışmasını yapıyoruz

discovery-V8' Alıntı:
İyi geceler millet

Hoşgeldin abicim, nasıl geçti pazarın? Biz çamur yok diye arabaları çıkartmadık, Jeep'ler bile takılmadan geziyo bu mevsimde, biz de havuz keyfi yaptık, Naci babamız da sızmaya gitti.

bende bilgi amak adına birşeyler sorsam ... bu çorum yada vabesto koyuyorlar bazen land cılar bu gerekli bir parçamı birde onları ruhsata falan işletmeye gerek varmı ??? ;D

acemi80' Alıntı:
Aslında yöneticiler özel bir 4x4 dostluk günü düzenleseler dostluklar dahada pekişecek ve bu tür tartışmalarda hoş bir anı olarak kalacak

Baba o dediğin yapılırsa arazide yapılır. Sonra sizinki uçarda bizim ki uçmaz mı ya kadar varır iş. Ertesi günde sanayi landlarla dolar. Olmaz babacım yazık olur ;D