KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Biraz daha zaman geçsin senin ön göğüsü buna çeviririz , bir Ankaraya geldiğinde bir günde bitiririm Tamponu bence değiştirme bu tamponun içine vinci sığdırmak için ön paneli traşlamak lazım, 90 a kıyamam yazık olur.
Biraz daha zaman geçsin senin ön göğüsü buna çeviririz , bir Ankaraya geldiğinde bir günde bitiririm Tamponu bence değiştirme bu tamponun içine vinci sığdırmak için ön paneli traşlamak lazım, 90 a kıyamam yazık olur.
Hafta sonuna denk getir nezaman istersen al gel ;D ;D , Bu arada ön göğüsün üzerindeki 3lü gösterge podu LR için değil üniversal sanayide her dükkanda var , göğsü parça parça alabildiğin gibi komple takım olarakta alabiliyorsun Hümo otoda var.
Hafta sonuna denk getir nezaman istersen al gel ;D ;D , Bu arada ön göğüsün üzerindeki 3lü gösterge podu LR için değil üniversal sanayide her dükkanda var , göğsü parça parça alabildiğin gibi komple takım olarakta alabiliyorsun Hümo otoda var.
Oğlan uyudu, TV kumandası bende, oturma odasına yayıldım, çayım yanımda, laptop kucağımda, TV karşımda, içişleri bakanı da platese gitti... Keyif vakti
Benim durumum en kötüsü Laptop büyük oğlanın işgalinde Televizyon küçük oğlanların. Banada bu bilgisayar kaldı ama bende ekranın bir köşesine Tv yi açtım onunla idare ediyorum