7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,444,852

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Valla diyecek bisey bulamadim.

Sizi gidi suclular sizi ...

nkurtkaya' Alıntı:
Vabasto'yu araçta yatmak için değil, ertesi sabah aracın içi ısınmış olsun diye takıyorlar ;D
onu anladım neden araçta yatmak için bukadar çaba hani doğa tabiat güzellikler ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi seve seve her türlü tecrübeyi arazide yaşamak isterim de . Sen git ben takip ederim seni

Alpaslancım yayan kalmanı istemem gel sen yanıma otur ;D

Aslında bu İngilizler soğuk insan ya abi. O yüzden sıcağı pek sevmiyorlar demek ki. Ondan mı koymuyorlar acaba yeterli bir kalorifer.

discovery-V8' Alıntı:
Alpaslan bir gün misafirim ol, yan koltuğumu ayırırım sana, bakalım arazide aynı yerdelermi ;D

O 35"lerle ayni yerde olmak zor yaw

Yavuz, kesin olmamakla beraber Çarş Ank'da olabilirim. Yeni LC'si ile capon Umut ve kuzeni de katılırlarsa bi Drunk yapalım.

discovery-V8' Alıntı:
Alpaslancım yayan kalmanı istemem gel sen yanıma otur ;D

Yavuz bırak gelsin nasılsa senin vinç var değilmi çeker alırsın yanına

bu araçların fabrikası neden hep nostalji adı altında parçadan çalıyor anlamış değilim çorum vabesto bu neya bide maşınga koyalım bari yer çok nasılsa ...sadece fikir sabah börekte olur içinde ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Yavuz, kesin olmamakla beraber Çarş Ank'da olabilirim. Yeni LC'si ile capon Umut ve kuzeni de katılırlarsa bi Drunk yapalım.

Nejat özledim valla, Ufuk abiyide alalım kocayakla gelsin, Lr, jeep,toyota kardeşlik buluşması olsun ;D

maşinga !!! Göçmenlik var mı?

Ah be abi,

Bitirdin bizi valla ;D Kampçılık bu; otelde pansiyonda kaldıktan sonra neyleyim ben doğayı. Teknolojiden kaçmak için teknolojik olmayan araçlarla doğaya veriyoruz kendimizi olayımız bu. Kaldığımız mekanlar genelde deniz seviyesinden 1000, 1500 m. yukarılarda nereden bulacam ben pansiyonu oteli ;D Otelin olduğu mekanlara Suzuki Marutti'le gidiyorum zaten ;D

nkurtkaya' Alıntı:

allah rızası için beni de dahil edin, yaz okulu öncesi çıldırıciyim ya.

discovery-V8' Alıntı:
Nejat özledim valla, Ufuk abiyide alalım kocayakla gelsin, Lr, jeep,toyota kardeşlik buluşması olsun ;D

Tamam da ben bu durumda Drunk'ın otoparka LR, Jeep, Toyota yanına ya bir Airbus ya da Boing nasıl koyarım ;D ;D ;D