7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,651,323

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Umut abi yeşil şeyden mi içtin sen aç karna, bu cesaret ancak bu şekilde yorumlanır :D

Yavuz abi geldiğinde ortalık karışacak . Abla sen kayıtlarını almıştın değil mi dediklerinin sonra siler felan ;D ;D

Herkeze iyi geceler dünki gezinin fotolarının bir kısmını yükledim daha sayfa açmadan bakmak isterseniz bir kısmı burda videoları abim yükleyecek

http://s386.photobucket.com/albums/oo302/yunusbager/menekse/

Image00009-1.jpg

Image00010-1.jpg

Image00011-1.jpg

Image00013-1.jpg

Image00015-1.jpg

Image00016-1.jpg

Image00017-1.jpg

umutcelikel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/rize_de_satilik_arazi_icin_yapilmis_land_rover-24WQQaXQQ18018418WQQpXQQdisplayitem

Onur bak, sana arazi için yapılmış, masrafsız Defender buldum ;D Keyfe keder belki bir iki tadilat ister...
Umut bu ilan sahibini tanımıyorum ama galiba akrabam ona göre ;) ;)

umutcelikel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/rize_de_satilik_arazi_icin_yapilmis_land_rover-24WQQaXQQ18018418WQQpXQQdisplayitem

Onur bak, sana arazi için yapılmış, masrafsız Defender buldum ;D Keyfe keder belki bir iki tadilat ister...

niye duvara yapıştırmış paçayı abi ?? zaman kötü ondan mı ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Herkeze iyi geceler dünki gezinin fotolarının bir kısmını yükledim daha sayfa açmadan bakmak isterseniz bir kısmı burda videoları abim yükleyecek

Çok güzel bir gezi olmuş dolu dolu.

yunus bager' Alıntı:
Umut bu ilan sahibini tanımıyorum ama galiba akrabam ona göre ;) ;)

Valla Yunus darılmaca yok. İster akraban ister sen ol fark etmez ben diyeceğimi derim.
Bu ilanı görünce direk şu cümle geldi aklıma, bilmem doğru bilmem yanlış.
"Kayseri'den al 6'ya çak iki çeta sat 12,5'a .... Oldu mu şimdi?"

fastjunkie' Alıntı:
niye duvara yapıştırmış paçayı abi ?? zaman kötü ondan mı ;D ;D ;D

Duvar tarfındaki kapı veya pencereler kapanmıyordur. Duvarı kilit olarak kullanıyor bence :D

nkurtkaya' Alıntı:
Valla Yunus darılmaca yok. İster akraban ister sen ol fark etmez ben diyeceğimi derim.
;D ;D ;D ;D ;D
http://www.sahibinden.com/1995_emsalsiz_tek_kabin-33WQQaXQQ17993850WQQpXQQdisplayitem

Buna ne dersin abi? Anlatıldığı kadar temiz mi olduğunu çok açıklayıcı olan fotodan anlayamadım ama olsun...

nkurtkaya' Alıntı:
Abi onu bende biliyorum canım
sadece Umut'un çenesi durmaz nolur nolmaz o araç eğer benzinliyse 5bin eder dizelsede 5,5 etsin başkada kuruş etmez :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR