7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,651,396

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D
http://www.sahibinden.com/1995_emsalsiz_tek_kabin-33WQQaXQQ17993850WQQpXQQdisplayitem

Buna ne dersin abi? Anlatıldığı kadar temiz mi olduğunu çok açıklayıcı olan fotodan anlayamadım ama olsun...
TD 200 olduğu için biraz fazla yazmış :smiley:

Umut, bu senin için. Şanzıman sökülmesi kısmındaki yoruma dikkat !

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41397.msg0;topicseen#new

yunus bager' Alıntı:
Abi onu bende biliyorum canım
sadece Umut'un çenesi durmaz nolur nolmaz o araç eğer benzinliyse 5bin eder dizelsede 5,5 etsin başkada kuruş etmez :smiley:

abi öyle 5.5 e dizel motoru ve yürürü iyi defender varsa artık kendi aracımı toplayım ;D ;D ;D ;D ;D ne de olsa küçük kardeşiz ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Umut sen niye sürekli defender ilanlarına bakıyorsun ki ::smiley:

Bilinçaltı mı ;D ;D
Ya neblim alışkanlık oldu...Bu aralar bayağı kurtardım kendimi sinir hastası olmuştum, Nejat abiye devrettim bugünlerde ;D ;D ;D
Bi ara günün yarısını Tdi yazan düz dizel ilanlarını yönetime şikayet etmekle geçiriyodum:smiley:))))
Lustral'e başlayınca normale döndüm biraz ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
Yunusu çağırsalardı kaldırımda hallederdi ama... ;D
Umut arkadaşımız (sen değil hatta bu sayfadada var kendisi )bu işlerde çok acemi iştan anlamayan biri için butür karmaşaları insan gözünte büyütebilir

SDC' Alıntı:
Umut sen niye sürekli defender ilanlarına bakıyorsun ki ::smiley:

Bilinçaltı mı ;D ;D
Abla sen onu bilmessin sahibinden sitesi bilmeyenler onun zannedecek o derecede yani
ama nedense baktığı araçlar hep defender

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR