7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,657,963
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

101_6307.jpg
101_6308.jpg
101_6309.jpg
101_6310.jpg
101_6311.jpg

Etiketler

Halatlarda çok ek olduğu için 1 defada çıkartmak mümkün olmadı, yukarıdakkiler halat durumunu göremediğinden vinçlerken ben aşağıdan işaret veriyorum yukarıdakiler çekiyor, kameranın sallanması o yüzden havada daire işaret yapıyorum, ;D ;D

th_vinc1.jpg
th_vinc2.jpg

Bence bunları off-road bölümüne de koymalısın...

Fotoğraflar olayı çok güzel anlatıyor :smiley:

Halat ek yerleri geldikçe durup aradan bir halat çıkarıyoruz , ama eğim ve zemin berbat , araç durmuyor arkasına çok iri taşlar koyuyoruz, tabi o taşları gurubun en ayısı olarak taşımak bana düşüyor ;D O eğimde ayakta durmak bile zorken birde taş taşımak gerçekten buz gibi havada beni sırılsıklam terletti, o eğimde aşağı indirip yukarı ine çıka sonunda nefesim tükenmiş ama çekmeye devam etmişim ;D

th_nefese.jpg
th_nefese2.jpg

Aralarda vincin boşluklarını aldığım için çekim yapamamışım, ama sonunda ilk düzlüğe kadar çıkarmayı başardık.

th_cikis.jpg
th_cikis2.jpg
th_cikis3.jpg
th_cikis4.jpg

Son 3 videoda vinçleyen Defender yer değiştirdi önce onu bir üst basmağa çektik, sonra vinçlemeye devam, Son videoda Komutan konuşuyor "o çektiğiniz yer 60 derece var heralde" ;D ;D ;D 20-30 kilo taşla inip çıkınca bana 90 derece gibi geldi o başka ;D ;D

Resmen uçurumdan almışsınız aracı,
Çok sakat ,halat kopsa herşey biter,
Ama baya tecrübeli adamın orda olması büyük avantaj.

Karşıdan niye almadınız anlamadım eğim daha iyi gözüküyor.
Tabi burdan konuşması kolay ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Son 3 videoda vinçleyen Defender yer değiştirdi önce onu bir üst basmağa çektik, sonra vinçlemeye devam, Son videoda Komutan konuşuyor "o çektiğiniz yer 60 derece var heralde" ;D ;D ;D 20-30 kilo taşla inip çıkınca bana 90 derece gibi geldi o başka ;D ;D

Seni tebrik ederim. Bulunmaz adamsin :smiley: kiymetini bilsinler :smiley:

Ve sonuda yukarıya çıktı Hasan ;D ;D Ama derdi başka reklam olmaktan korkuyor ;D ;D

th_reklam.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR