ufukozkan' Alıntı:Yunus nerde yahu![]()
![]()
![]()
Yavvv burdayım işiteufukozkan' Alıntı:Yunus nerde yahu![]()
![]()
![]()
Morda nerden çıktıfastjunkie' Alıntı:patlıcan moru olsaydı o Defender, çıkardı ordan.
;D ;D
Sen duva et ben f1 e takıldım bilseydim burdan geçeçeğini kesin yolunu keserdimfastjunkie' Alıntı:En son Bulgaristan sınırında görmüşler, patlıcan güzeliyle.. ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:...Karşıdan niye almadınız anlamadım eğim daha iyi gözüküyor.
Tabi burdan konuşması kolay ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Resmen uçurumdan almışsınız aracı,
Çok sakat ,halat kopsa herşey biter,
Ama baya tecrübeli adamın orda olması büyük avantaj.
Karşıdan niye almadınız anlamadım eğim daha iyi gözüküyor.
Tabi burdan konuşması kolay ;D ;D ;D
;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:Artik caponlarin yeni bir sozu olabilir. "Arkadaslar yagmur basliyor defenderi olanlar duze ciksin"![]()
![]()
diyebilirler ;D ;D ;D
Ben görecem o caponları xxxta buluşmasına şimdiden kıvırmaya başladılar bile kesinde o günlerde kar yağar buralardaufukozkan' Alıntı:Artik caponlarin yeni bir sozu olabilir. "Arkadaslar yagmur basliyor defenderi olanlar duze ciksin"![]()
![]()
diyebilirler ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Artik caponlarin yeni bir sozu olabilir. "Arkadaslar yagmur basliyor defenderi olanlar duze ciksin"![]()
![]()
diyebilirler ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Seni tebrik ederim. Bulunmaz adamsinkiymetini bilsinler
![]()
discovery-V8' Alıntı:yanıma aldığım arkadaş bir süre sonra aracın dışında olmanın içinde olmaktan daha güvenli olacağını düşünmüş olacakki yayan inmeyi tercih etti. Yusuf korosunu tek başıma dinlemek zorunda kaldım ;D ;D ;D