mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 6 Kas 2009 #15,569 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar emrahmarti' Alıntı: Hocam o resimlerde ki eller benimdi ama ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Allah allah yinemi yanıldım >: :-\ :-\ :-\ Ama sanki Altuğ yapıp anlatıyor gibiydi
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar emrahmarti' Alıntı: Hocam o resimlerde ki eller benimdi ama ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Allah allah yinemi yanıldım >: :-\ :-\ :-\ Ama sanki Altuğ yapıp anlatıyor gibiydi
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 6 Kas 2009 #15,570 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Doğru senide sadece elerinden tanıyorduk(alet çantasını yaparken) Sende şaşırtmıştın. Genişletmek için tıkla ... Ben hala tam olarak fotolardan çıkaramadın Altuğu biraz tahmin ettim bİraz tombul ettim ama Emrahı bulamadım
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Doğru senide sadece elerinden tanıyorduk(alet çantasını yaparken) Sende şaşırtmıştın. Genişletmek için tıkla ... Ben hala tam olarak fotolardan çıkaramadın Altuğu biraz tahmin ettim bİraz tombul ettim ama Emrahı bulamadım
hyavuz2000 Kamp I Mesajlar 140 Tepkime Puanı 0 6 Kas 2009 #15,571 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Evet Hakan ikinizde şanslısınız Bunu öğrenmek beni çok mutlu etti. Genişletmek için tıkla ... Aslında geziye gelemedim. Gelip tanışmayı çok isterdim. , Fakat zaman uymadı, bir dahakine inşallah hep beraber oluruz. altug onaran' Alıntı: bizim kaderimiz bu ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Evet Hakan ikinizde şanslısınız Bunu öğrenmek beni çok mutlu etti. Genişletmek için tıkla ... Aslında geziye gelemedim. Gelip tanışmayı çok isterdim. , Fakat zaman uymadı, bir dahakine inşallah hep beraber oluruz. altug onaran' Alıntı: bizim kaderimiz bu ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 6 Kas 2009 #15,572 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Allah allah yinemi yanıldım >: :-\ :-\ :-\ Ama sanki Altuğ yapıp anlatıyor gibiydi Genişletmek için tıkla ... Hocam Altuğ boşuna beklemedi benim gelmemi, çalıştıracak biri gerekiyordu bu işte İlk yazısında bahsettiği köle bendim ama ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Allah allah yinemi yanıldım >: :-\ :-\ :-\ Ama sanki Altuğ yapıp anlatıyor gibiydi Genişletmek için tıkla ... Hocam Altuğ boşuna beklemedi benim gelmemi, çalıştıracak biri gerekiyordu bu işte İlk yazısında bahsettiği köle bendim ama ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 6 Kas 2009 #15,573 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Allah allah yinemi yanıldım >: :-\ :-\ :-\ Ama sanki Altuğ yapıp anlatıyor gibiydi Genişletmek için tıkla ... Bu konuda haklısın hocam sandık yaparken Emrahın adi hiç geçmedi
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Allah allah yinemi yanıldım >: :-\ :-\ :-\ Ama sanki Altuğ yapıp anlatıyor gibiydi Genişletmek için tıkla ... Bu konuda haklısın hocam sandık yaparken Emrahın adi hiç geçmedi
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 6 Kas 2009 #15,574 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Allah allah yinemi yanıldım >: :-\ :-\ :-\ Ama sanki Altuğ yapıp anlatıyor gibiydi Genişletmek için tıkla ... aslında ortak yapıldı ama fotoları ben çekince iş başında gözüken eller hep abimin elleri oldu ;D fikir ve tasarımın bana aittir ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Allah allah yinemi yanıldım >: :-\ :-\ :-\ Ama sanki Altuğ yapıp anlatıyor gibiydi Genişletmek için tıkla ... aslında ortak yapıldı ama fotoları ben çekince iş başında gözüken eller hep abimin elleri oldu ;D fikir ve tasarımın bana aittir ;D ;D ;D
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 6 Kas 2009 #15,575 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Bu konuda haklısın hocam sandık yaparken Emrahın adi hiç geçmedi Genişletmek için tıkla ... Evet sanki işe başlarken mahalleden bir arkadaşı yardım ediyormuş gibi bir intiba uyandı bende
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Bu konuda haklısın hocam sandık yaparken Emrahın adi hiç geçmedi Genişletmek için tıkla ... Evet sanki işe başlarken mahalleden bir arkadaşı yardım ediyormuş gibi bir intiba uyandı bende
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 6 Kas 2009 #15,576 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Bu konuda haklısın hocam sandık yaparken Emrahın adi hiç geçmedi Genişletmek için tıkla ... konunun başında yazmıştım aslında abimin rolünü ;D ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39496.0
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Bu konuda haklısın hocam sandık yaparken Emrahın adi hiç geçmedi Genişletmek için tıkla ... konunun başında yazmıştım aslında abimin rolünü ;D ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39496.0
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 6 Kas 2009 #15,577 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hyavuz2000' Alıntı: Aslında geziye gelemedim. Gelip tanışmayı çok isterdim. , Fakat zaman uymadı, bir dahakine inşallah hep beraber oluruz. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İnşallah tanışırız. Daha Yunusta var sırada o da geziye gelemedi. Şimdi tanışmamız gereken iki kişi oldunuz.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hyavuz2000' Alıntı: Aslında geziye gelemedim. Gelip tanışmayı çok isterdim. , Fakat zaman uymadı, bir dahakine inşallah hep beraber oluruz. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İnşallah tanışırız. Daha Yunusta var sırada o da geziye gelemedi. Şimdi tanışmamız gereken iki kişi oldunuz.
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 6 Kas 2009 #15,578 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: konunun başında yazmıştım aslında abimin rolünü ;D ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39496.0 Genişletmek için tıkla ... Evet hiç dikkat çekmeyecek bir şekilde küçük puntolarla ;D ;D ;D Baştan sona esas oğlan sensin Emrah'ın izi bile yok sadece iki aylığına yurt dışından gelen bir abi var
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: konunun başında yazmıştım aslında abimin rolünü ;D ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39496.0 Genişletmek için tıkla ... Evet hiç dikkat çekmeyecek bir şekilde küçük puntolarla ;D ;D ;D Baştan sona esas oğlan sensin Emrah'ın izi bile yok sadece iki aylığına yurt dışından gelen bir abi var
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 6 Kas 2009 #15,579 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: konunun başında yazmıştım aslında abimin rolünü ;D ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39496.0 Genişletmek için tıkla ... Köle ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: konunun başında yazmıştım aslında abimin rolünü ;D ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39496.0 Genişletmek için tıkla ... Köle ;D ;D ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 6 Kas 2009 #15,580 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Evet hiç dikkat çekmeyecek bir şekilde küçük puntolarla ;D ;D ;D Baştan sona esas oğlan sensin Emrah'ın izi bile yok sadece iki aylığına yurt dışından gelen bir abi var Genişletmek için tıkla ... gerçekte öyle ama ;D bu sefer türkiye de biraz uzun kaldı ama katlanıcaz artık ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Evet hiç dikkat çekmeyecek bir şekilde küçük puntolarla ;D ;D ;D Baştan sona esas oğlan sensin Emrah'ın izi bile yok sadece iki aylığına yurt dışından gelen bir abi var Genişletmek için tıkla ... gerçekte öyle ama ;D bu sefer türkiye de biraz uzun kaldı ama katlanıcaz artık ;D ;D ;D
hyavuz2000 Kamp I Mesajlar 140 Tepkime Puanı 0 6 Kas 2009 #15,581 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: İnşallah tanışırız. Daha Yunusta var sırada o da geziye gelemedi. Şimdi tanışmamız gereken iki kişi oldunuz. Genişletmek için tıkla ... İnşallah hocam, dört gözle bekliyoruz yeni gezileri...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: İnşallah tanışırız. Daha Yunusta var sırada o da geziye gelemedi. Şimdi tanışmamız gereken iki kişi oldunuz. Genişletmek için tıkla ... İnşallah hocam, dört gözle bekliyoruz yeni gezileri...
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 6 Kas 2009 #15,582 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: İnşallah tanışırız. Daha Yunusta var sırada o da geziye gelemedi. Şimdi tanışmamız gereken iki kişi oldunuz. Genişletmek için tıkla ... İnşallah hocam Hakan abiyi zate defenderi bitip İstambula giderse yolunu kesecem o zaman tanışırız Herkeze iyi geceler benden bu kadar ...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: İnşallah tanışırız. Daha Yunusta var sırada o da geziye gelemedi. Şimdi tanışmamız gereken iki kişi oldunuz. Genişletmek için tıkla ... İnşallah hocam Hakan abiyi zate defenderi bitip İstambula giderse yolunu kesecem o zaman tanışırız Herkeze iyi geceler benden bu kadar ...
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 6 Kas 2009 #15,583 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: İnşallah hocam Hakan abiyi zate defenderi bitip İstambula giderse yolunu kesecem o zaman tanışırız Herkeze iyi geceler benden bu kadar ... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Yunus madem öyle bende biraz kitap okuyayım bari Herkese iyi geceler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: İnşallah hocam Hakan abiyi zate defenderi bitip İstambula giderse yolunu kesecem o zaman tanışırız Herkeze iyi geceler benden bu kadar ... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Yunus madem öyle bende biraz kitap okuyayım bari Herkese iyi geceler
hyavuz2000 Kamp I Mesajlar 140 Tepkime Puanı 0 6 Kas 2009 #15,584 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar benim internet sürekli kopuyor. Çok zor cevap yazıyorum... Keyifli bir akşamdı. Vakit te iyice ilerlemiş. Ben yavaştan eve gidiyorum. Herkeze iyi geceler. Sağlıcakla kalın diyeyim.... ve gideyim... ;D ;D ;D yunus bager' Alıntı: İnşallah hocam Hakan abiyi zate defenderi bitip İstambula giderse yolunu kesecem o zaman tanışırız Herkeze iyi geceler benden bu kadar ... Genişletmek için tıkla ... Gelicem yunus muhakkak uğrarım...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar benim internet sürekli kopuyor. Çok zor cevap yazıyorum... Keyifli bir akşamdı. Vakit te iyice ilerlemiş. Ben yavaştan eve gidiyorum. Herkeze iyi geceler. Sağlıcakla kalın diyeyim.... ve gideyim... ;D ;D ;D yunus bager' Alıntı: İnşallah hocam Hakan abiyi zate defenderi bitip İstambula giderse yolunu kesecem o zaman tanışırız Herkeze iyi geceler benden bu kadar ... Genişletmek için tıkla ... Gelicem yunus muhakkak uğrarım...