7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,440,825
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Pazar sabahı tembellik etmeyelim açalım dükkanı, brunch hazırlayalım, yan dükkandan gelen çok oluyo misafire ikram etmedik diye mahcup olmayalım sonra :smiley:

metropolitain_brunch.jpg

Etiketler

kahvaltıyı yaptıktan sonra dükkanı 11-13 nöbeti için jeepci arkadaşlara bırakırız biz hava güzel gezintiye çıkarızz :D

Günaydın,

Yahu cumartesi akşamı maliye bakanını sinirlendirmemek adına bilgisayarın başına oturmadım bak neler olmuş ;D Arkadaşlar ( Alparslan Bey, Göktuğ Bey, Hasan Bey) çok alındım valla :D İki sayfa misafirliğe geldiniz bizim araçları yerden yere vurmuşsunuz ;D Aşk olsun valla. Ben hiç sizin dükkana gelip; Range Rover Classic mükemmel araçtır, dünyanın en rahat oturma pozisyonuna sahiptir, 1985 yılından beri teknolojiyi arazi kabiliyetiyle birleştirmiştir, kuvvetli bir makineye sahiptir, 3,5(165hp.) veya 4,2(220hp.) yeterlidir, yıllık vergisi max.1000 lirayı anca bulur dedim mi hiç ? ;D ;D

Arkadaşlarımızın cevap vermemelerinin sebebi muhattap olmama adına değil, mutlaka program yapmış olmalarındandır emin olun. Naci ve Yavuz abilerim, ben forumda olsaydık hakikatten tavan yapardık :D Tatlı sataşmalar olmazsa keyif olmaz zaten, aşağı yukarı her forumda yazmışımdır; 1980'li yılların ilk yarısında 1979 model cj 5, 1988 yılında 88 model xj limited kullanmak her abiye nasip olmaz diye ;D PEDER sağolsun... Bazen enteresan bir adam olduğumu düşünürüm, neden derseniz farklı olma isteği herzaman bende kompleks yapmış herhalde. Milletin; Goldving, Vn 1500, Cbr 900 RR, Kle 500, Klr 650'lerle cadde'de gazladığı dönemlerde ben KX special cross veya WMAX makinelere biniyordum ;D
Ukalalık olarak değerlendirmeyin lütfen bizim araçların farklı ruhları olduğunu düşünüyorum. Herhalde mekaniğe aşık olduğumuz ve hobi olarak gördüğümüz için bu araçları tercih ettik. Yolda mı kalıyoruz? Hayır. Çok mu masraflı bu arabalar? Hayır. Sadece bazı rahatlıklardan uzak( Defender için konuşuyorum, RRC ayrı bir kategori) ve uğraştırmayı seviyorlar.
Bizlerde zaten bu eksilere gönül verdik. Ahirette iman dünyada amerikan= Chevrolet = Camaro diyerek amerikan'a olan ilgimi belirtmek isterim ;D Ama İngiliz başkadır, uğraşanbilir,yiyenbilir, gezenbilir ;D ;D

Akşam buralarda olacağım muhabbete devam ederiz.(maliye bakanı uyandı :D )

Tüm dostlara iyi pazarlar dilerim.

Saygılarımla.

nkurtkaya' Alıntı:
Pazar sabahı tembellik etmeyelim açalım dükkanı, brunch hazırlayalım, yan dükkandan gelen çok oluyo misafire ikram etmedik diye mahcup olmayalım sonra :smiley:

Oooooo bu sabah bizim dukkanin menusu iyiymis, kacirmisizzz..:smiley:

hasanfb' Alıntı:
Pazar günü dükyan açılmazmı nerdesiniz... :D ben cj yi alıyorum kapıdan :D
buradayız...
ben dükkanın çırağıyım
naci usta,reha usta,yunus usta ve diğer ustalarım henüz yoklarr

Biz cj ciler gibi evde oturmadık çeşitli etkinliklerde idik

acemi80' Alıntı:
Biz cj ciler gibi evde oturmadık çeşitli etkinliklerde idik

İyi Akşamlar Mete Abi,

Ben şehiriçi aktivasyon yaptım ;D Range'i biraz asfaltta gezdirdim, abi teknolojinin gözünü seveyim ;D Asfaltta V-8, off road'da V-8 hemd e çamura girip çıkınca her tarafı bilgisayarlı araçlar gibi arıza vermiyor ;D Tek defosu distirbitöre su kaçması... Onu da WD 40'la çözüyoruz ;D

Gününüz nasıl geçti abi? Arslanı dağa bayıra vurdunuz mu?

İyi akşamlar Hakan bizim burada geleneksel Göç Ateşi şenlikleri vardı bu gün ordaydım Benim ihtiyar aslanı oğlum aldı banada Motorsiklet kaldı bu gün onla idare ettim. :D

Çin malı geçici olarak aldım elimde kaldı
Bizim bu günkü şenlikten fotoğraflar motorumda gözüküyor orda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33443.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR