<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="HakanBastoncu" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
HakanBastoncu' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba Arkadaşlar,<br />
<br />
Elazığ seyahatime tam yol ileri şeklinde devam ediyorum. Kötü bir uçak yolculuğu geçirdim :-\ Malatya Havalimanı ve sonrasında araçla gideceğim B noktasına ulaştım. Malatya havalimanı'na inmeden 10 dk. önce fırtına çıkmış. İnanın birçok defa uçağa bindim ama hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Yaklaşık 40 - 50 saniye boyunca uçak yan bir şekilde düşüş yaptı. Tam toparladık oh derken, İnişte nerdeyse ön tekerlek üstünde sekerek yalpalayarak indi. ALLLAAAAAAH diyen bir koroyu camiden sonra uçakta duydum ;D İnanın iki koskoca adam altına işemiş ;D ;D ;D ;D ;D Herkes kırmızı bir tonda toprağa ayak bastı.<br />
40-50 saniyelik zaman diliminde akrabamdan almış olduğum Jeep Cherokee Loredo XJ'mi düşündüm ( resimleri er meydanında var) ;D ;D ;D ;D Şükürler olsun 3-4 milyarlık RRC akvaryumu satıp sahip olduğum Loredo'ma bineceğim.<br />
Ayhan kardeşimizin mesajlarını okurken şöyle bir düşünce tırmaladı kafamı, YA BENİM ATTIĞIM BOMBA GİBİ BİR BOMBA ATMAK İSTERSE? ;D ;D ;D Bu nedenle dükkanda bulunan ortaklarımı uyarayım dedim aman haaaaaa ;D ;D<br />
<br />
Şaka bir yana sağolsun arkadaşlarım şakama çok tepki vermediler. Hepsini saygı ve sevgiyle selamlıyorum ayrıca akvaryumuma Aslanbaş Japon ve Vantuzlu çöpçü koymayı düşünüyorum ;D<br />
<br />
Yoğunluktan muhabbete katılamıyorum, hepinizle yazışıp cevap vermeyi çok özledim. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum<br />
<br />
Elazığ'dan sevgilerle..<br />
<br />
Hakan Doğancı.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Hakan dostum çok geçmiş olsun. Sonucunda bir şey olmayınca rahat rahat diyebildiğim bir şey var. Tabi başına çok şükür bir şey gelmediği için onun rahatıyla kuruyorum cümleyi. '' Böyle olaylar acziyetmizi gösteriyor, pamuk ipliğinde bir hayat sürüyoruz. İşte herşey o herkesin hep bir ağızdan dediği ALLAH'ın elinde'' Şükretmek gerek. Tekrar geçmiş olsun.<br />
<br />
Ayhan beyin yapma ihtimali olan hinlik için arkadaşlarını uyarmanı ise kınıyorum ;D <br />
<br />
Bizde seni özledik. Kal sağlıcakla...</div>