7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,629,637

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

alpaslanepli' Alıntı:
Yok biz bu örneği kabul etmiyoruz. Kendisi JEEP sayfasına en son yorumu 6 ay önce yaptı. Siz Cüneyt abiye ne yedirip ne içirdiyseniz artık o hep burda...

Ben direksiyona geçiş esnasında çok yakınlardaydım. Hiç bir zorlama belirtisi yoktu. Kendi arzusuyla geçip büyük keyif almaktaydı.

''V8 tek başına birşey değilmiş, gerçek arazi aracına takılıyken anlam kazanıyormuş. Sonunda aradığım huzuru buldum'' der gibiydi. Kendisini, hayatın gerçekleriyle yüzleşme cesareti nedeniyle tebrik ediyoruz. :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Kerim beyi gorur gibi oldum Hic sesi cikmiyor :smiley:
Herkese Günaydın.
Arada bir Drunk toplantılarına devam etsek,çok keyifliydi.
Yada yakınlarda ateş,ve kamp sandalyeside süper olur,Drunk ta müzik insanın beynine işliyor ;D
Ama kayıt cihazlarıda iyi kayıt alamadığı için rahat konuşabiliyoruz . ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
jeep işine girmeme alp sebep oldu acaba diyorum yanlışmı yaptık bu yoldan dönüş olmazmı ;D

Merhaba Arkadaşlar,

Elazığ seyahatime tam yol ileri şeklinde devam ediyorum. Kötü bir uçak yolculuğu geçirdim :-\ Malatya Havalimanı ve sonrasında araçla gideceğim B noktasına ulaştım. Malatya havalimanı'na inmeden 10 dk. önce fırtına çıkmış. İnanın birçok defa uçağa bindim ama hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Yaklaşık 40 - 50 saniye boyunca uçak yan bir şekilde düşüş yaptı. Tam toparladık oh derken, İnişte nerdeyse ön tekerlek üstünde sekerek yalpalayarak indi. ALLLAAAAAAH diyen bir koroyu camiden sonra uçakta duydum ;D İnanın iki koskoca adam altına işemiş ;D ;D ;D ;D ;D Herkes kırmızı bir tonda toprağa ayak bastı.
40-50 saniyelik zaman diliminde akrabamdan almış olduğum Jeep Cherokee Loredo XJ'mi düşündüm ( resimleri er meydanında var) ;D ;D ;D ;D Şükürler olsun 3-4 milyarlık RRC akvaryumu satıp sahip olduğum Loredo'ma bineceğim.
Ayhan kardeşimizin mesajlarını okurken şöyle bir düşünce tırmaladı kafamı, YA BENİM ATTIĞIM BOMBA GİBİ BİR BOMBA ATMAK İSTERSE? ;D ;D ;D Bu nedenle dükkanda bulunan ortaklarımı uyarayım dedim aman haaaaaa ;D ;D

Şaka bir yana sağolsun arkadaşlarım şakama çok tepki vermediler. Hepsini saygı ve sevgiyle selamlıyorum ayrıca akvaryumuma Aslanbaş Japon ve Vantuzlu çöpçü koymayı düşünüyorum ;D

Yoğunluktan muhabbete katılamıyorum, hepinizle yazışıp cevap vermeyi çok özledim. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum

Elazığ'dan sevgilerle..

Hakan Doğancı.

HakanBastoncu' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Elazığ seyahatime tam yol ileri şeklinde devam ediyorum. Kötü bir uçak yolculuğu geçirdim :-\ Malatya Havalimanı ve sonrasında araçla gideceğim B noktasına ulaştım. Malatya havalimanı'na inmeden 10 dk. önce fırtına çıkmış. İnanın birçok defa uçağa bindim ama hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Yaklaşık 40 - 50 saniye boyunca uçak yan bir şekilde düşüş yaptı. Tam toparladık oh derken, İnişte nerdeyse ön tekerlek üstünde sekerek yalpalayarak indi. ALLLAAAAAAH diyen bir koroyu camiden sonra uçakta duydum ;D İnanın iki koskoca adam altına işemiş ;D ;D ;D ;D ;D Herkes kırmızı bir tonda toprağa ayak bastı.
40-50 saniyelik zaman diliminde akrabamdan almış olduğum Jeep Cherokee Loredo XJ'mi düşündüm ( resimleri er meydanında var) ;D ;D ;D ;D Şükürler olsun 3-4 milyarlık RRC akvaryumu satıp sahip olduğum Loredo'ma bineceğim.
Ayhan kardeşimizin mesajlarını okurken şöyle bir düşünce tırmaladı kafamı, YA BENİM ATTIĞIM BOMBA GİBİ BİR BOMBA ATMAK İSTERSE? ;D ;D ;D Bu nedenle dükkanda bulunan ortaklarımı uyarayım dedim aman haaaaaa ;D ;D

Şaka bir yana sağolsun arkadaşlarım şakama çok tepki vermediler. Hepsini saygı ve sevgiyle selamlıyorum ayrıca akvaryumuma Aslanbaş Japon ve Vantuzlu çöpçü koymayı düşünüyorum ;D

Yoğunluktan muhabbete katılamıyorum, hepinizle yazışıp cevap vermeyi çok özledim. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum

Elazığ'dan sevgilerle..

Hakan Doğancı.

Hakan dostum çok geçmiş olsun. Sonucunda bir şey olmayınca rahat rahat diyebildiğim bir şey var. Tabi başına çok şükür bir şey gelmediği için onun rahatıyla kuruyorum cümleyi. '' Böyle olaylar acziyetmizi gösteriyor, pamuk ipliğinde bir hayat sürüyoruz. İşte herşey o herkesin hep bir ağızdan dediği ALLAH'ın elinde'' Şükretmek gerek. Tekrar geçmiş olsun.

Ayhan beyin yapma ihtimali olan hinlik için arkadaşlarını uyarmanı ise kınıyorum ;D

Bizde seni özledik. Kal sağlıcakla...

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Herkese Günaydın.
Arada bir Drunk toplantılarına devam etsek,çok keyifliydi.
Yada yakınlarda ateş,ve kamp sandalyeside süper olur,Drunk ta müzik insanın beynine işliyor ;D
Ama kayıt cihazlarıda iyi kayıt alamadığı için rahat konuşabiliyoruz . ;D ;D ;D

hiç merak etme abi tüm kayıtlar elimde ;D
bu arada ben haftaiçi her gece oradayım artık ortamı beğendim, ne zaman isterseniz gelin misafirim olun. ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hakan dostum çok geçmiş olsun. Sonucunda bir şey olmayınca rahat rahat diyebildiğim bir şey var. Tabi başına çok şükür bir şey gelmediği için onun rahatıyla kuruyorum cümleyi. '' Böyle olaylar acziyetmizi gösteriyor, pamuk ipliğinde bir hayat sürüyoruz. İşte herşey o herkesin hep bir ağızdan dediği ALLAH'ın elinde'' Şükretmek gerek. Tekrar geçmiş olsun.

Ayhan beyin yapma ihtimali olan hinlik için arkadaşlarını uyarmanı ise kınıyorum ;D

Bizde seni özledik. Kal sağlıcakla...

Eyvallah Alpçim,

Herşey yalan dostum, 2 kuruşluk dünyada oyuncuyuz. Görevimizi, oyunumuzu oynayıp gideceğiz. Kötü aktördü veya iyi aktördü derler gerisi boş. Hepimizin sağlığı sıhati yeride olsun.

Sağlıklı, mutlu günleriniz olsun.

fastjunkie' Alıntı:
hiç merak etme abi tüm kayıtlar elimde ;D
bu arada ben haftaiçi her gece oradayım artık ortamı beğendim, ne zaman isterseniz gelin misafirim olun. ;D ;D

Anaaa işte adamı yoldan çıkardınız ;D ;D

Yardım lazım olursa çağır 20 fm deyim, zopalamaya gelirim ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Anaaa işte adamı yoldan çıkardınız ;D ;D

Yardım lazım olursa çağır 20 fm deyim, zopalamaya gelirim ;D ;D

hahaha tamam abi sağolasın sen de çevirme durumlarında falan haber et. ekip tanıdık 5 tane de içsen bişi çıkmaz ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
hahaha tamam abi sağolasın sen de çevirme durumlarında falan haber et ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Tekrar sağolasın , Seni biraz yürüttüm ama kusura bakma , birgün bende senin için yürürüm ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Tekrar sağolasın , Seni biraz yürüttüm ama kusura bakma , birgün bende senin için yürürüm ;D

olur mu abi öyle şey, koskoca 35" v8 disco 1 kullanmak için 10 km de yürürüm hahaha :D.. jeep falan olsaydı yürümezdim de.. ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Birazdan karışır ortalık ;D

Ama sana biraz özel ders vermem lazım, pedala basarken kibar olmayacaksın ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D

Birazdan karışır ortalık ;D

Ama sana biraz özel ders vermem lazım, pedala basarken kibar olmayacaksın ;D ;D

güçten korktum abi ben güçten ;D yoksa basardım ama takla makla atarız şimdi neme lazım ;D
hani cherokee falan gibi cadde arabaları olsa daha rahat olurdu.. offroad aracı olunca nazik davranmamak gerekiyormuş. ;D
allah allah ben gachayım ;D

fastjunkie' Alıntı:
güçten korktum abi ben güçten ;D yoksa basardım ama takla makla atarız şimdi neme lazım ;D
hani cherokee falan gibi cadde arabaları olsa daha rahat olurdu.. offroad aracı olunca nazik davranmamak gerekiyormuş. ;D
allah allah ben gachayım ;D

;D ;D ;D ;D sen yandın valla ;D

concrete' Alıntı:
Ben direksiyona geçiş esnasında çok yakınlardaydım. Hiç bir zorlama belirtisi yoktu. Kendi arzusuyla geçip büyük keyif almaktaydı.

''V8 tek başına birşey değilmiş, gerçek arazi aracına takılıyken anlam kazanıyormuş. Sonunda aradığım huzuru buldum'' der gibiydi. Kendisini, hayatın gerçekleriyle yüzleşme cesareti nedeniyle tebrik ediyoruz. :smiley:
evet direksiyona geçiş esnasında bir zorlama yoktu.araç içi bilmediğiniz bir kaç dialog şöyle oldu
-biraz yavaş gider misin
-ya zj den alışkanlık kusura bakma
-zj bu zeminde böyle gidebiliyor mu cüneyt
-bak kanaldan dışarı bile çıkıyor gerekirse zj
-yapma ya boşuna yaptık bu def'i desene
-bak şimdi ben zj kullanırken çamurda duruyorum geri geri gidiyorum ileri gidiyorum göstereyim mi
-göster abi
(ileri geri gitmeler)
-olmuş bu naci,aynı zj olmuş....
-naci ben şimdi defendercı oldum mu?
-olmuş gibi yap abi kalabalık burası
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR