7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,631,930
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Herkese günaydın. Dün döndük Festivalden. İstanbul'a gelmek 3 köprüyü geçmek 2 saat sürdü :(

Dükkanı boş bırakmaya gelmemiş. Bir ara Jeep'ciler başbaşa bol bol JXXX muhabbeti yapmış.
Onur, festivale olan merakımızı daha detaylı anlatırım...
CJ-Defender tartışması için Yunus ve Göktuğ'u "er meydanına" alsak daha iyi olur, bu konuların yeri orası. Bu arada Festivaldeki off-road oyunları bitince etaba bir CJ hemen ardından Disco I girdi. CJ'den anlamam ama Disco standarttı. Aynı anda etapta 2 araç ilginç bir görüntü oldu ve etap geçişi tam bir ders niteliğindeydi, Yavuz'la beraber keyifle seyrettik. Etap kısa şaseli büyük hacimli benzinli motoru olan araçlar için avantajlıylı, uzun şaseli araçlar her dönüşte fazladan 1-2 manevra yapmak zorunda kaldılar ve süreler çok fark etti.
Oyunlar bitince ben de rahat duramadım, girdim etaba. Tam tahmin ettiğim gibi, sürede iddiamız olmadı ama çoooook rahat bitirdim. Ama Yavuz'un Disco ile aynı etabı geçmek tam bir eğlenceydi, bir sağa bir sola çalkalaya çalkalaya geçti kütüklerden, derin kanalın yan duvarlarından geçti kanala bile girmeden. Bu arada aynı etaba standart Rubicon'la da geçtik, o kadar rahat ve takılmadan geçti ki... Defender'i satıp Rubicon mu alsam?

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
vay adama bak yaaaaaa. hiç haber bile vermedi yaa. ne yapıyorlarmış abi nasılmış??
yaşım 20 ankaradan katılıyorum :D

Arkadaşlar , haber veremedim özür diliyorum, kullandığım telefonun başına bir kaza geldi, içinde hiçbir numara kalmadı, şöyle birkaçsaat uğrayıp dönmek niyetiyle çıktım, elbette dönüş öyle kolay olmadı meğer ne çok beni tanıyan tanışmak isteyen arkadaşım varmış, jeep tayfası dahil. ;D ;D

Dönüşte festival alanında kalan tırmanma duvarı, kanolar, pankartlar, tabelalar rı taşımak için arkadaşlar yardım isteyince, 30 km seyir hızıyla oldukça yüklü konvoyla yola çıkıp düzceye malzemeleri teslim ettik, ankaraya vardığımda pazartesi sabah olmuştu.

Çok yoruldum ama birçok dostla tanıştım çok eğlendim, herşey güzeldi, bende az bir fotoğraf var onları paylaşırım.

Jeepcilere bir kano birinciliği madalyası kazandırdım, hatta benim korkumdan rekor kırdılar ;D ;D , Alpaslanı ve Beatrix i tebrik ediyorum (korku nelere kadir) ;D ;D ;D kanoda şöyle tempo tutuyorlardı " landcılar geliyo, landıcılar geliyo, landcılar geliyo........." ;D ;D ;D ;D

Pazargünü öğlene doğru "Lancı Bacımız" ;D ;D ;D Sevtap ta aramıza katıldı, pişrdiği etlerle beni beslediği için Sevtaba, Karpuz ziyafeti için Jeep ci kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Festival harikaydı, Oldukça basit hazırlanmış off-road parkurunu tüm LR ların ve hatta vosdostun devasa ambulansla bile başarıyla tamamlamasına rağmen, hiç bir ZJ nin yarışa katılmaması ilginçti, yarış sonrası sadece LR ler arasında gayrı resmi ikinci bir yarış daha yaptık fotoları gönderirler, parkuru hızımı alamayıp 3 defa dönmüşüm ;D ;D Son gün ZJ ler, parkura girmeye ikna ettik ama englleri aşmak yerine etrafından dolaşmak daha çok hoşlarına gitti ;D ;D ;D

Daha önceden telefonlarını aldığım herkesten bana özelden numaralarını göndermelerini rica ediyorum herkesle bağım koptu.

Selamlar

Yavuz abiye ve Naci abiye madalyayı kazanmamda yardımcı olduğu için, ve yarın bir gün buradaki duyduklarıma inanıp kaza ile land alabilirim fikrimi tamamen ortadan kaldırdıkları için teşekkür ederim. Zira sağolsun Yavuz abinin aracıyla tur atma imkanım oldu ve en iyisi diye bahsedilen land bile çok yetersizdi ;D ;D ;D

Avatarımda ki resim küçük olduğu için anlaşılmamıştır belki.. Büyüğünüde paylaşayım bari... :smiley:

GetAttachment[1].jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Yavuz abiye ve Naci abiye madalyayı kazanmamda yardımcı olduğu için, ve yarın bir gün buradaki duyduklarıma inanıp kaza ile land alabilirim fikrimi tamamen ortadan kaldırdıkları için teşekkür ederim. Zira sağolsun Yavuz abinin aracıyla tur atma imkanım oldu ve en iyisi diye bahsedilen land bile çok yetersizdi ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Evet LR yetmedi gerçekten , ZJ ler inim inim inlerken kilitsiz 4 hi da geçtik parkuru, bulvarda pazar gezmesi gibiydi ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bende şöyle yazılanlara bakınca tamam dedim artık ortalık süt liman olur :smiley: Hiç kimse birbirine takılmaz :D Alpaslan yandaki foto süper :D

O resim ancak 1200 küsür rakımda çekilebilirdi zaten.. Malum aşırı oksijen ;D Şimdi şehre indik yavaş yavaş kendimize geliyoruz. Dur resimlere bir bakayım dedim. Anaaa buda neee!!! Ne zaman çektirdik biz bunu.. Hiç hatırlamıyoruz.. E dedim ben alkolde kullanmıyorum yani sarhoşta değilim... !!!!
Demek ki oksijen fazlası bize yaramadı. ;D ;D ;D

Yok efendim karşılıklı ikramlar ( karpuz-badem) araçla turlar. Sarılmalar şakalaşmalar, efendim inen bir jeep lastiği için yardımcı olmalar. Bu ne beee!!!

Kendimize gelelim ;D Yoksa kahve pembe diziye dönecek! Ufuk abiye yarayacak bu iş.. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Demek ki oksijen fazlası bize yaramadı. ;D ;D ;D
Yok efendim karşılıklı ikramlar ( karpuz-badem) araçla turlar. Sarılmalar şakalaşmalar, efendim inen bir jeep lastiği için yardımcı olmalar. Bu ne beee!!!
Kendimize gelelim ;D Yoksa kahve pembe diziye dönecek! Ufuk abiye yarayacak bu iş.. ;D

Evet evet oksijen dokunmuş size Olmuşsunuz pembe dizi :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR