ahmetergun
Kamp I
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
tşkr ler iyi aksamlar ;D
tşkr ler iyi aksamlar ;D

40 yilda bir sandalet + corap giydim gormeyen kalmadialpaslanepli' Alıntı:Yahu demek ki bu JEEP ciler aynı şeye dikkat ediyor.. Bende sandalet ve çoraplardan önce ona dikkat ettim.![]()
ii gecleryazargezeryolçizer' Alıntı:+ 18 ler başlamış,
benim iznim yok ,;D
yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler
Ufuk abi hiç boşyere kıvırma sen oldun şimdi sıra land almakta ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:Ozelden mesaj atan arkadaslarima :
Bu videolar Tamamen ickinin tesiri ile gerceklesmisdir![]()
SDC' Alıntı:Evet buna ben de çok şaşırmıştım ama ne farkeder :
Kısa bir şaşkınlıktan sonra defender kullandığınızı hatırlayıp Allaha şükrediyorsunuz zj olmadığı için (18 lik Sevtap haa ;D ;D )
hakki' Alıntı:tüm land rovercı ve jeepçi abilerim hepinize iii gecler bu güzel sohbet için teşekkürler...
ufukozkan' Alıntı:40 yilda bir sandalet + corap giydim gormeyen kalmadi![]()
ya bizim sağ elimiz ufaklıktan beri çalışıyor.sağ ele alışmışız nasırlaşmış erkek eli olmuş ne fark eder denir mi sol el kız eli sol kontak kız kontağı.biz sağdan bir basıyoruz kükretiyoruz ortalığı ben sol kontağa şaşırmıyorum sol el ile olmaz.sağ nasırlaşmış bir kere erkek işi ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Evet buna ben de çok şaşırmıştım ama ne farkeder :
Kısa bir şaşkınlıktan sonra defender kullandığınızı hatırlayıp Allaha şükrediyorsunuz zj olmadığı için (18 lik Sevtap haa ;D ;D )
alpaslanepli' Alıntı:Ya abla sen JEEP buluşmasına XJ ile gelmemişmiydin? Be mi yanlış hatırlıyorum..
duman' Alıntı:ya bizim sağ elimiz ufaklıktan beri çalışıyor.sağ ele alışmışız nasırlaşmış erkek eli olmuş ne fark eder denir mi sol el kız eli sol kontak kız kontağı.biz sağdan bir basıyoruz kükretiyoruz ortalığı ben sol kontağa şaşırmıyorum sol el ile olmaz.sağ nasırlaşmış bir kere erkek işi ;D ;D ;D
SDC' Alıntı:Evet XJ, hem de en babasından full bir XJ ile geldim ama bir sor niye ;D ;D
Kendimi arazide kalabileceğim en zor koşullarda (ikiye katlanıp araç kullanmak gibi) test etmek içindi![]()