umutcelikel
No pain no gain...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Ben kaçar, yarın manyak önemli ihale var
))) Herkese iyi geceler...
Ben kaçar, yarın manyak önemli ihale var
umutcelikel' Alıntı:Ben kaçar, yarın manyak önemli ihale var))) Herkese iyi geceler...
Iyi geceler Ihale sende kalir insallahumutcelikel' Alıntı:Ben kaçar, yarın manyak önemli ihale var))) Herkese iyi geceler...
umutcelikel' Alıntı:Ben kaçar, yarın manyak önemli ihale var))) Herkese iyi geceler...
Haklısın abi geçen gün bizede oldu abime dur görüntü alalım diyene kadar iş işten geçiyordu bende bu akşam Hamzadagı zirvete çıktım atraksiyon oldu ama bende görüntü yok yarın yeğenimde varsa bakarım en azından manzara fotoları vardırnkurtkaya' Alıntı:Yunus, topu topu 2 araç 2 kişi +1 çocuk olunca olayı görüntülemeye fırsat olmuyo. Ormana girilmesin diye girişe kepçe ile 2,5 m toprak yığdıkları bir yer vardı, oradan bir geçişimi kenardaki bir vatandaş videoya çekti, utandım isteyemedim ;D
umut kolay gelsin iyi geceler.umutcelikel' Alıntı:Ben kaçar, yarın manyak önemli ihale var))) Herkese iyi geceler...
İyi geceler Ufuk abiufukozkan' Alıntı:Arkadaslar hepinize iyi geceler diliyorum Yarin gorusmek uzere
Mete hocam iyi geceler yazışmak üzereacemi80' Alıntı:İyi geceler ufuk, bende kaçayım yarın erkenden dağlara dönüyorum hoşça kalın
fastjunkie' Alıntı:ohoo yaşlılar yatmış ..
;D
SDC' Alıntı:Onurcum bişe mi dedin, malum yaşlılık tam anlayamadım :
(ayaklarıma kapanıp özür dilemen için sana verilmiş bir "son şans" tır, iyi kullan) ;D