7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,294,625

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ufufk amca nerdesin hemen kaçtınmı sana başlık açtım :(

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38976.new#new

nkurtkaya' Alıntı:
Sizin gezinin foto ve videolarından sonra bizimki sönük kalır, tembel işi yaptık biz, pazar gezmesi.

defenderi ver banada biraz gezeyim :smiley: Vermiyceksen gidip alicam bi tane :D :D

Piknik arabasi yapdin yahu :smiley: :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
defenderi ver banada biraz gezeyim :smiley: Vermiyceksen gidip alicam bi tane :D :D

Piknik arabasi yapdin yahu :smiley: :smiley: :smiley:

İstediğin zaman alabilirsin. Benim araban senin araban mı var aramızda ?
Burada yerler çok kuru. Dere de yok yakında. Ormanda, deniz kıyısında geziniyoruz yaz ve ramazan bitene kadar. Yağmurlar başlasın bizim Kemerburgaz'ın nefis çamurunda debelenmeye başlarız :smiley:

Bombayı patlatıyorum ;D ;D ;D

Artık Bir arkadaşımız fahri landrover kardeşimiz olmaktan çıkıp bugün itibarıyla Asil Landrover kardeşimiz olmuştur. Hemde ne Defender ben bayılmıştım zaten kendiside beğenmiş, bugün olay tamamlanmış.

Benim geçen haftalarda çektiğim fotoğraflar bunlardı, Söz verdiğim şekilde Sevtaba ulaştırmıştım. ;D

100_5587.jpg
100_5588.jpg
100_5589.jpg
100_5590.jpg
100_5591.jpg
100_5592.jpg
100_5593.jpg
100_5594.jpg

Aracın sahibi eski bir arkadaşımız, oda elinden geleni yaptı, Sevtap ta imkanlarını zorlamış, Sonunda orjinal ingiliz (boyası bile orjinal) 80 000 km de, herşeyiyle tamamen orjinal, üstelikte Türkiyedeki birkaç Defender 90 dan biri Sevtap ın oldu, Güle güle kullan arkadaşım, allah gönlüne göre verdi sanırım. Bence muhteşem bir araç aldın. Artık kendini Landroverciler kaç kişiyiz başlığına ekle bakalım. Hayırlı uğurlu olsun.

İyi dileklerin ve yardımların için çok çok teşekkür ederim Yavuzcum :smiley: :smiley:

Tanıdık biri olmasa başka bir şehirden araç alamazdım ;D

Çok mutluyum, daha alışamadım bu yeni duruma ama "Elizabeth"le (kraliçe olanından) iyi geçineceğimize inanıyorum ;D ;D ;D

Darısı diğer Fahri Land Rover'cilere diyorum (Kerim ve Ufuğa bu sözüm tabi ki) ;D ;D ;D

Benim kadar gönlünden geçiren herkesin istediği araca kavuşmasını dilerim :smiley:

SDC' Alıntı:
İyi dileklerin ve yardımların için çok çok teşekkür ederim Yavuzcum :smiley: :smiley:

Çok mutluyum, daha alışamadım bu yeni duruma ama "Elizabeth"le (kraliçe olanından) iyi geçineceğimize inanıyorum ;D ;D ;D

Darısı diğer Fahri Land Rover'cilere diyorum (Kerim ve Ufuğa bu sözüm tabi ki) ;D ;D ;D

Benim kadar gönlünden geçiren herkesin istediği araca kavuşmasını dilerim :smiley:

oooo hayırlı olsun Sevtap abla :smiley:
darısı benim başıma, Yavuz abi bitirse şu defenderı, ben de katılacam LR alemine.. ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

Hayirli ugurlu olsun

Kazasiz belasiz agaz tadiyla kullanin

Cok hosuma gitti Guzel araba Tek kapi olmasi daha da bi guzel olmus

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.