7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,386

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Kucucuk cocuga ve kocaman babasina yapilirmi bu :D :D :D

E bırak kendisi yapsın :smiley:

Ben babama işlerimi yaptırıyor muyum ;D ;D aynı hesap :D :D

ufukozkan' Alıntı:
Bende defender dersime gidemedim
Simdi Yavuz hoca gelecek Basliyacak kalfa kacdi gelmedi diye :smiley: :smiley:

Sen bu gidişle gül gibi işi kaptırcan söliyim ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Bu ne yaaaaa odev odev yap yap bitmiyo :smiley: :smiley:

Kucucuk cocuga ve kocaman babasina yapilirmi bu :D :D :D

Ben o işi hanıma yıktım işin içinden çıkamazlarsa bana geliyorlar :D

Ben sistemi iyi kurdum Herkes önce bir büyüğüne soruyor ben en son merciyim :D :D :D

SDC' Alıntı:
Bu arkadaşlarımızın öyle bir şansı yok Mete Hocam ;D

Pek de inkar etmiyorlar zaten (yavuz Hariç, o durumunu kabullenmek istemiyor) Durumlarından memnun ve mutlu iseler mesele yok :D

Hafta sonu aksiyonları ile ilgili foto lar gelmeye başlamadan ben bir iki foto göndereyim kendi hafta sonumla ilgili maksat muhabbet olsun

Foto açıklamaları sırasıyla

1 Yaylada Hava çok güzeldi akşam haymanın altına masa kuruldu
2 köpeğimiz kendi payını sabırla bekledi
3 tüfekle Meze için ceviz düşürülüyor
4- düşen cevizler toplanıyor
5 günün diğer geri kalan kısmı ve biraz dolaşma

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Ne bu yaaa. Pazar günü böyle mi geçer? Ateşim biraz insin bir iki resim atarım. Gelemeyenler hiiç hayıflanmasın ...

nkurtkaya' Alıntı:
Ne bu yaaa. Pazar günü böyle mi geçer? Ateşim biraz insin bir iki resim atarım. Gelemeyenler hiiç hayıflanmasın ...

Benim araç tamirde olduğu için bu hafta teriosla idare ediyoruz napalım. Evde durmaktan iyidir ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete Hocam çok keyifli bir gün geçirmişsiniz,
Tüfekle ceviz olayına bittim. ;D

ağaç çok büyük mevsim sonu olunca tek tük ceviz kalmış ağaca çıkmaya değmez. Bu çareye başvurduk :D

ben tv seyrediyorum

Kizdigim bir sey oldu sizlerede aktarayim

Kenan sofuoglu Milli motosiklet yariscimiz Supersportda yine birinci geldi Turk bayragini pistte dolastirdi Ama herzamanki gibi podyum bolumu gosterilmedi

Daha oncede tel ettim Hep ayni seyi yapiyorlar Italyan Alman marslarini ezberledik Bizimki olunca yayini kesiyorlar

Neymis efendim baska yayina geciyolarmis Baskasi olunca gecilmiyo seyrettiriyorlar Bizimki olunca kesinlikle yayinlanmiyor

Eurosport yayinlari fransadan geldigi icin gerisini siz dusunun artik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR