7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,762

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Var mısın yok musun da son 2 kutu 30 bin ve 500 bin idi. Teklif 120 bin, yarışmacı kabul etti ve kutudan 500 bin çıktı :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Nejat abiiiiiiiiii duzeltme yapayim :D LR ciler demedik 7/24 dedik :D :D hemen ne araya reklam aliyosun :D :D :D

Karizma filan kalmadi yahu :smiley: :smiley: :smiley:

Tamam Ufuk abiii, seni de waiting liste yazdırırız, yedek yolcu olarak yani ;D

yunus bager' Alıntı:
Onurcum madem öyle ekmek arabasının şöylebir fotoğrafını görelim ;D ;D ;D

DSCN0932.jpg

Bıyır ;D , lastikler 315-75-16, bu defenderin tamponu değmiyor daha bu çamurlu "suya".. Tam olarak 1 karış sanırım ;D
Bırak allasen abi bi çukurdur gidiyor sizin Defenderlar ;D ;D ;D MKG'nin yaptıkları gibi bişiler görelim tamam diyecem ;D

Al koyduğundan ;D, 4x2 hilux.. Ben yükseltme + MTR yapayım zaten görüşecez ;D

Ayrıca lastiklerin yanlarından hangisinin daha süratli girdiği anlaşılıyor parkura ;D
Yavaş girin yahu kalmazsınız "suda" ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Bıyır ;D , lastikler 315-75-16, bu defenderin tamponu değmiyor daha bu çamurlu "suya".. Tam olarak 1 karış sanırım ;D
Bırak allasen abi bi çukurdur gidiyor sizin Defenderlar ;D ;D ;D MKG'nin yaptıkları gibi bişiler görelim tamam diyecem ;D

Al koyduğundan ;D, 4x2 hilux.. Ben yükseltme + MTR yapayım zaten görüşecez ;D

Onur bu ekmek arabası seninmi ;D ;D
yok yok böyle olmayacak seni ben bağlayacam defendere ;D ;D

Yok abi benim değil, ama şunu demek istiyorum; Bi MT ile çok şey değişecek...
Çukurlardan çık yavaş yavaş sonra yarışacak bişi kalmayacak elinde ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yok abi benim değil, ama şunu demek istiyorum. Bi MT ile çok şey değişecek... Çukurlardan çık yavaş yavaş sonra yarışacak bişi kalmayacak elinde ;D ;D ;D

Yaw sadece lastikle olurmu 4x1 hilux nerde defender nerde, ölüsü bile kabak lastikle çıtır çıtır yer seni ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yok abi benim değil, ama şunu demek istiyorum. Bi MT ile çok şey değişecek... Çukurlardan çık yavaş yavaş sonra yarışacak bişi kalmayacak elinde ;D ;D ;D

Seninki 4X2 değil mi Onur? İki çeker çok şeker olduğun sürece bişey değişmez MT ile ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yaw sadece lastikle olurmu 4x1 hilux nerde defender nerde, ölüsü bile kabak lastikle çıtır çıtır yer seni ;D
nkurtkaya' Alıntı:
Seninki 4X2 değil mi Onur? İki çeker çok şeker olduğun sürece bişey değişmez MT ile ;D

;D ;D ;D ;D yine kitleleri ayaklandırdım yaa ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ayrıca lastiklerin yanlarından hangisinin daha süratli girdiği anlaşılıyor parkura ;D
Yavaş girin yahu kalmazsınız "suda" ;D ;D ;D ;D
Onur bendeki defenderde bitik OK 140 var o cok cafcaflı gezilerde bende vardım
beni uğraştırıyorsun şimdi cd lerde video arıyorum
ama hala senın ekmek arabasını göremedik pardon kamyon diyecektim ;D ;D

Burasıda ercova değilmiydi ?

Ufuk abi bak senin slxj ler neler yapmış ;D

http://www.vimeo.com/2369898

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR