Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
SDC' Alıntı:
Hakan ankete cevap vermediğini hatırlatırım, bir sen kaldın ;D
;D, En son liste bu galiba, Valla bana da her yer uyar ama malum bizim araç henüz bitmedi. Bu seferlik gelemeyebilirim(Kesin değil, belki birader le gelirim) ama birdahakine Listeye yazın sizinle her yer uyar, Sadece 10-29 Kasım ve 1-20 Ocak tarihleri arası teslim edeceğim projeler var o tarihler dişında bir problem yok. Ben yine de listeye not düşüyorum. saygılar.
Daha Yunus yazmamış yada ben görmedim. ;D
1. Sevtap: neresi olursa / 17-18 ekim, 24-25 ekim, olmadı 31 ekim-1 kasım
2. Nejat: Ercova, Sülüklü Göl, Çiğdem Yaylası / 17-18 Ekim, 10-11 Ekim
3. Yavuz: Sünnet gölü, Ercova, Bolu civarında herhangi biryer olabilir / 17-18 ekim (10-11 Ekim bana uymaz , ay başı veya ay sonu da uymaz)
4. Ufuk: Sünnet gölü, Ercova, Bolu civarında herhangi biryer olabilir / 17-18 ekim
5. Kerim: Sünnet,sülüklü,ışık dağı,kızılcıhamam,karabük,düzce yaylaları ,biraz daha kasarsak küre dağları/ zamanın önemi yok bana marşa bas deyin Grin
6. Onur: Yer farketmez, Çok uzak olmasın öğrenci adamı zorlamasın yeter, diesel yine zamlanmış , yine de tercihim orman & göl barındıran biryer. Abant, Bolu vb...(hatta evet Abant ) / 24-25 ekim bana uymuyor büyük ihtimal.. Umarım sınavları konuşulan tarihlere koymazlar..
7. Mete: Bolu, Düzce / Fark etmez yeterki kar yoları kapatmasın
8. Altuğ: Muhabbete uygun,kalabalık olmayan her yer olabilir/ çalışan ve öğrenciye uygun her tarih bana uyar
9. Hakan: 7/24 le her yer uygun / Sadece 10-29 Kasım ve 1-20 Ocak tarihleri arası hariç.
10.Yunus: yer-1, yer-2, yer-3 / tarih-1, tarih-2