7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,986
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D yazılımcıların aksine gözlüğüm, askılı pantolonum ve uzun saçlarım yok ;D ;D daha tonguç olmak için çok çalışmam lazım çook ;D

Biligisayar yazılımcısı diyince akla gelen zayıf, keçisakallı uzun saçlı tipler. Senin gibi pehlivan yapılı bir yazılımcıya ilk defa rastlıyorum. :D

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Biligisayar yazılımcısı diyince akla gelen zayıf, keçisakallı uzun saçlı tipler. Senin gibi pehlivan yapılı bir yazılımcıya ilk defa rastlıyorum. :D

;D ;D ;D ;D ;D Onur duydunmu? benden tırs bak Pehlivan yapılıyım ben ;D Saol hocam.

ufukozkan' Alıntı:
yarin 09.15 de ordayim kahveden baska acik bufe kahvalti isterim :smiley:

Yoksa calismam :D :D

Yarın sabah erkenden çıkıyorum yokum evde, sende buldun tam benim işim olan günü ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Onur duydunmu? benden tırs bak Pehlivan yapılıyım ben ;D Saol hocam.

Benim oğlumda kardeşimin oğluda bilgisayar yazılımcısı ama onlar tıfıllar ve az önceki tarife uyan tipler. :D

discovery-V8' Alıntı:

Yavuz abi benim omzum sakat 9 aydır.. Spor zamanım olsaydı güreşirdik. ;D
Ama şimdi adil olmaz sikletler farklı, görünen köy kılavuz istemez ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Benim oğlumda kardeşimin oğluda bilgisayar yazılımcısı ama onlar tıfıllar ve az önceki tarife uyan tipler. :D

Olsun hocam herkesin beklediği görüntü öyle zaten , bar fedaisi tipli yazılımcımı olurmuş , arıza bende , birtek suratta falçata yarası eksik ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yavuz abi benim omzum sakat 9 aydır.. Spor zamanım olsaydı güreşirdik. ;D
Ama şimdi adil olmaz sikletler farklı, görünen köy kılavuz istemez ;D ;D ;D

ben herzaman hazırım Onurcum , zeytinyağıyla kıspet te hazırlarım çayırda güreşiriz ;D ;D

ulusotomotiv' Alıntı:
ufuk abi düşünsene vadilerde cj lerimizle dolanıyoruz acıkınca dağın zirvesinde bi mangal herkes aşşada yanarken biz yaylalarda of ki ne off :smiley:

Yanınızada birde disco gelse olurmu? taze ekmekle mangalda sucukta olsun ama ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR