7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,137
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
O kamp ateşinin lezzeti mangalda olmaz abi, sucuk böyle isli isli olacak :smiley: :smiley: Haydi iyi geceler nasıl uyuyacaksan ;D ;D

Sucuk ekmek niyetine yastığı yemezsem uykuda iyi ;D ;D

Etiketler

Valla yaktın beni Altuğ , uyu uyuyabilirsen şimdi ;D

Ben kaçtım gidip mutfağa bulaşmadan uyumaya çalışayım ;D

discovery-V8' Alıntı:
Valla yaktın beni Altuğ , uyu uyuyabilirsen şimdi ;D

Ben kaçtım gidip mutfağa bulaşmadan uyumaya çalışayım ;D

Allah yardımcın olsun iyi geceler

Bende dükkanı kapatayım artık

Tekrar açayım

Günaydın arkadaşlar

Dün gerçekten yorucu bir gündü. Çamur (daha doğrusu balcık) öyle bir ağda kıvamındaydı ki, batan araçların yanına gitmek (3-5 metre) bile yorucuydu. Dün gece çok geçe kalamadım. Arkamdan dedikodulara başlamışsınız hemen !

Öncelikle delil isteyenlere buyurun delil.

CIMG4880.jpg

CIMG4912.jpg

CIMG4915.jpg

Başka resim ve videolar da vardır, elime geçmedi daha, herkes geç döndü evlerine. Ben de yıkamacıya bıraktım arabayı adamcağızın yüzündeki ifade tarif edilecek gibi değildi. "Abi ben bunu sabah teslim edeyim" dedi. ;D

Tek kelime ile şahane çok iyi eğlendiğiniz anlaşılıyor. Senin aracında maşallahı var denizde çamurda çok güzel görüntüler veriyor

Dün yazdığım bir şeyler başka hoş sohbetlerin arasında kaynadı gitti. Bu gün sayfaya girenlerinde geriye gitmeye gerek kalmadan okuyabilmesi için tekrar yazıyorum.
Son günlerde dışardan davetli sayısı giderek artmaya başladı. Davet edilen şahısları tanımadığım için onlarla bir problemim yok benim problemim kendimle kalabalığı sevmiyorum ve bu gezinin en cazip tarafı bir aile ortamında olması idi. Bu sayı arttıkça samimiyetin azalacağı muhakkak. O yüzden 7/24 çülerle sınırlı kalmasını arzuladığım geziye en fazla bir iki kişi daha katılabilir.

Bu gün ve yarın gelecek olanların listesini kesinleştirip bunlar dışında kimseyi davet etmeyelim

Ben bu konuda ısrarcıyım çünkü 2000 Km yolu 7/24 hatırına çekiyorum o yüzden naz yapmayada hakkım var. İlk yazdığımız listenin dışındaki arkadaşlarıda kırmadan, lütfen mümkün olduğu kadar çemberi dar tutmaya çalışalım. Onlarla nasıl olsa her zaman bir araya gelme şansınız var bir hafta bilemedin iki hafta sonra oralarda yeni bir gezi yaparsınız. Benim öyle bir şansım yok. Ben bunu(bu kadar uzun mesafeli bir geziyi) belkide bütün ömrümde bir kere yapacağım. Onuda 7/24 ailesi için yapacağım yani sizler için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR