7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,137
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ndoganci' Alıntı:
dünkü gezide milli oldum, ilk aksımı kesitm...
sonra cdl yapıp 2 çeker yola devam... araba o haliyle tepelere falan tırmandı ama çamurda gitmem dedi... çok güldük çooook....
hele nejatın dikdörtgen bir cismi (defender) yuvarlak bir çukura sığdırma projesi vardı ki görülmeye değerdi...

Fotoğraf isterizzz ;D

Etiketler

ndoganci' Alıntı:
tamamdır o zaman...

dünkü gezide milli oldum, ilk aksımı kesitm... biraz derincene bir dereye kafadan bodoslama dalıp tam sağa direksiyon kırınca aksım bu fikrimi nedense onaylamadı...

sonra cdl yapıp 2 çeker yola devam... araba o haliyle tepelere falan tırmandı ama çamurda gitmem dedi... çok güldük çooook....

hele nejatın dikdörtgen bir cismi (defender) yuvarlak bir çukura sığdırma projesi vardı ki görülmeye değerdi...

soru 1 ön aksmı? senin önde kilit varmı soru 2 , varsa true track mı soru 3 ? eğer üçüde evetse en çok karşılaşılan durummuş bu. Öne ya kilit olmayacak yada manuel olacak ben bu kanıya vardım.

discovery-V8' Alıntı:
soru 1 ön aksmı? senin önde kilit varmı soru 2 , varsa true track mı soru 3 ? eğer üçüde evetse en çok karşılaşılan durummuş bu. Öne ya kilit olmayacak yada manuel olacak ben bu kanıya vardım.

Ya da Defender olmayacak da diyorlaağğğ.. ;D ;D ;D ;D

yavuz

3 sorunun cevabıda evet

bunun yanında lastik ebatları ve r&p oranlarıda önemli

şimdi yan sanayi akstan orjinal LR aksa geçiyorum, kırması önemli değil ne zaman kıracağını bilmek önemli...

ndoganci' Alıntı:
yavuz

3 sorunun cevabıda evet

bunun yanında lastik ebatları ve r&p oranlarıda önemli

şimdi yan sanayi akstan orjinal LR aksa geçiyorum, kırması önemli değil ne zaman kıracağını bilmek önemli...

Bence o true track ı çıkart önce.

ndoganci' Alıntı:
....... hele nejatın dikdörtgen bir cismi (defender) yuvarlak bir çukura sığdırma projesi vardı ki görülmeye değerdi...

Önce yandan girmeyi denedim, olmadı...

DSC_0534.jpg

DSC_0535.jpg

DSC_0557.jpg

bu offroad"çular böyle işte, her taraf çamur, çizmeler vs... halbuki ben terliklerimi bile çamurlamadım hehehehehehehe

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR