7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,577

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sağsalim sizi burda gördüğüme sevindim Hocam :smiley:

Hatta kendimi de :D :D :D

İstanbul girişinden itibaren yine uyumuşum, Tuzla, Pendik, Kartal'dan ne zaman geçtiğimi hiç hatırlamıyorum :-\

th_SH101066.png

Yavuz'a yalakalığa devam, kıstırmasın tenhada ;D

Evet Çok güzel bir geziyi bitirip evimize döndük.
Gezi Çok Güzeldi. Dostlıuklar Muhteşemdi. Bu güzel insanları yakından tanımaktan çok mutluyum. İlerde detaylara tabi gireceğiz ama şimdilik şu kadarını söyleyeyim gezinin iki eksiği oldu bana göre. Yunusun gelememesi Nejat'ın erken ayrılmak ecburiyetinde oluşu bunun dışında her dakikası her saniyesi çok güzeldi saygı içerisinde doştça dayanışma içerisnde geçen bir gezi idi.
Cihan'ın Ankarada kalmam için ısrar etmesi diğer arkdaşların yola devam etmemem konusunda isteklerini reddetmiş olmaktan üzgünüm ama daha fazla vakit kazanmak adına yola devam ettim.
Aksaraydan Niğde tarafına döndüm. Bu aradan evden gelen telfonda küçük oğlumumn dişinin çok ağrıdığını söylediler geziyi uzatmaktan vaz geçip eve dönüyordumki ikinci bir telefonda (saat 2 civarında çocuk uyudu şimdi iyi diyince bende rotayı tekrar çevirdim. Bor, Niğde,Kayseri sınırına kadar geldim Ordan Aladağlardan dönmeyi düşünürken gözüme çamalan levhası takıldı. Direksiyonu otarafa döndürdüm. vs vs. Sonunda eve geldim henüz şöyle sırt üstü uzanmadan yazılanlara göz attım bu rada benim çektiğim fotolarıda çocuklar bilgisayara kopyalıyorlar.
Bütün arkdaşlara teker teker teşekkür ederim. Nejat'ın Pennesinden, Onaran kardeşlerin çalışkanlıklarından, Cihan'ın esprilerinden, Onurun Onurlu mücadelesinden daha sonra detaylı bahsedeceğiz.uleyynnnnnnnnn unuttum zannetme. :D

Videoları küçük boyuta getirmenin kolay yolunu bilen biri varmı bilgisayarın başına geçtiğimden beri bir video ile uğraşıyorum. 266 Mb. 86Mb a düşürdüm ama hala büyük yüklemekte seyretmekte problem olacak.

Herkese selam, herkes sağ salim ulaşmış, sevindim.
Yarın Drunk olur mu bilmiyorum ben geberiyorum hala kendime gelemedim.

acemi80' Alıntı:
Videoları küçük boyuta getirmenin kolay yolunu bilen biri varmı bilgisayarın başına geçtiğimden beri bir video ile uğraşıyorum. 266 Mb. 86Mb a düşürdüm ama hala büyük yüklemekte seyretmekte problem olacak.

Abi flv ye çevirici bulursan baya küçülüyor videolar, sonrada protobucket e yollayabilirsin.

Yahu insaf bee.. Gören de gezinin başından sonuna kadar çekildim sanacak, koysanıza ilk gün çıktığım yerleri, geçtiğim yolların resimlerini Huleeyyynnnnn :mad: :mad: :mad: :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR