7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,651,888
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Kediyi salmış öküz, "yow büzle ne alahası war yow " diyor, köpekte hayatında kedi görmemiş tırstı tabi ;D
Önden kediye verilen saldır komutunu gördün mü,
Bizim milleti seviyorum ya,her an gazetelik olay yaratmaya müsait ;D ;D ;d

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Aramızda para toplayalımda şunuda Ufuğa alalım dizileri kaçırmasın ;D

http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=5&vid=557

Allah korusun iyice kaybederiz. ;D ;D ;D

Bence bunu görmesini engellemek gerekir

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Önden kediye verilen saldır komutunu gördün mü,
Bizim milleti seviyorum ya,her an gazetelik olay yaratmaya müsait ;D ;D ;d

Gördüm gördüm ne cesaret salıyor köpeğin huyunu suyunu bilmeden, Sünepe görünüşlü bir av köpeğine denk gelse kedi yere inmeden mevta olurdu ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yunus 5 defenderli gezi yhapmis ona bakdim

Hocam Yunus geliyomu senin oralara :smiley:

Henüz fikrini söylemedi ama ben tam kadro gelmenizi arzularım. Kim gelmese mutlaka eksikliği hissedilecek

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete Hocam'ı Caponcu yaptı, ;D ;D ;D
Sevtabıda THY na abone yapacak ;D ;D ;D

Ne alakası var, zaman sorunum olmasa valla-billa Elizabeth'imle giderim Osmaniyeye ;D ;D ;D

Osmaniye bişey mi, ben onla 80 günde devr-i alem yapıcam, dünyayı gezicem be :D :D :D

SDC' Alıntı:
Ne alakası var, zaman sorunum olmasa valla-billa Elizabeth'imle giderim Osmaniyeye ;D ;D ;D

Osmaniye bişey mi, ben onla 80 günde devr-i alem yapıcam, dünyayı gezicem be :D :D :D

İşte bu 100 Km de Mavi filleri gören utansın ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Ne yapayim hocam bilimsel kanallari seviyorum Baski olmadan Ogrenmek hosuma gidiyor.

Bilimsel derken ::smiley:

Dizi kültürümde yokki bir iki isim yazayım, Sabah kadın programlarını izle orada belgesel veriyorlar "kimin eli kimin cebinde" bende onlardan çok şey öğrendim ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR