7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,659,731

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Tamam abi hemen, Yazık sonra Yavuz abim uğraşıyor, bişi değil adamı LR'den bıktıracaklar.. ;D ;D

Aynen sana katiliyorum Yavuz un defender sevgisi iyice azalicak. Zaten bu aralar bi gariplik var hic defender demiyor :smiley: :smiley: kendi defendirida ooole duruyo bahcede :smiley: Var bi sey de anlamadim :smiley:

SDC' Alıntı:
Bunu mu diyorsun ;D

Buldunmu yine onu ;D ;D ;D

Ama doğru laf etmişim ;D ;D ;D , görşeydik bir mitsubishi, yada toyota ruhu böyle bir yerde keşke. Onur senin araba böyle bir yere girse bağlayacak yerde yok o eğimde 80-90 metre asılarak çıkartacak. Bırakır bahara alırdık artık ;D ;D

3 günün yorgunluğu var ben yatıyorum her ne kadar Yavuz gibi mücadeleli bir gün geçirmesemde bende 2 adet 4x2 yi baktıkları çamurdan kurtardım amme hizmeti olarak. Birde iş makinası çilekeşle bir ağacı kökünden söktüm. ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
düşünsenize yavuz abi video çekerken diğer eliyle sar diye işaret ettiği noktada cihan abiyi hayal ettimde kurtama falan yalan olurdu ;D ;D ;D ;D

ahahahahahaha onun bildiği tek işaret var oda kurtarmaya yetmezdi ;D ;D

acemi80' Alıntı:
3 günün yorgunluğu var ben yatıyorum her ne kadar Yavuz gibi mücadeleli bir gün geçirmesemde bende 2 adet 4x2 yi baktıkları çamurdan kurtardım amme hizmeti olarak. Birde iş makinası çilekeşle bir ağacı kökünden söktüm. ;D ;D ;D
Hocam olmadıki hani görseller :smiley:
iyi geceler .

acemi80' Alıntı:

tüm faaliyetler LR den caponları görsek birde ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Cek cek nereye kadar yahu :smiley: :smiley: Camura bile caponlari goturdu baksana hic defender varmi :smiley: :smiley:

O çamurda Defendre yazık olur klası düşer ;D ;D uçurum dibi, daha derin çamur çukuru olacakki Defenderi sokalım ;D

Bu arada dışarıda kar havası var 1 dereceye düşmüş yağdı yağacak.

yunus bager' Alıntı:
Hocam olmadıki hani görseller :smiley:
iyi geceler .

Ağaç sökme video su varda diğerlerini
çamurdan çıkarırken çekmek aklımıza gelmedi (Malum amme hizmeti yapıyorduk)

Yavuzun videolarının üstüne gitmez şimdi onlarda. Yarın durgun bir ortamda gönderirim

Herkese iyi geceler.

discovery-V8' Alıntı:
Buldunmu yine onu ;D ;D ;D

Ama doğru laf etmişim ;D ;D ;D , görşeydik bir mitsubishi, yada toyota ruhu böyle bir yerde keşke. Onur senin araba böyle bir yere girse bağlayacak yerde yok o eğimde 80-90 metre asılarak çıkartacak. Bırakır bahara alırdık artık ;D ;D

Bulurum ;D ;D ;D

Off-road merakım başlayalı 14-15 ay olmuştu ve ben sürekli arıza yapan aracımdan da, gezilerde gördüklerimden de çok sıkılmıştım :(

Vazgeçme noktasına gelmiştim ki bu mesajı okuyunca "vay be, bu zihniyete sahip arkadaşlar da varmış" demiştim :smiley:

discovery-V8' Alıntı:

evet arkadaslar bu duyuruyu gordunuz degilmi defenderlar duze ciksinnnnnnnnn ;D ;D ;D ;D

D E F E N D E R D E F E N D E R D E F E N D E R D E F E N D E R

DIYOR VE YATMAYA GIDIYORUM HEPINIZE IYI GECELERRRRRRR

discovery-V8' Alıntı:
O çamurda Defendre yazık olur klası düşer ;D ;D uçurum dibi, daha derin çamur çukuru olacakki Defenderi sokalım ;D

abi kar yağarsa iş yine senin başına patlar nede olsa onurun kamyon kar da rampa çıkamıyor ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

Ben oraya girer miyim abi, Japon kullanıcısı herşeyden önce temkinlidir ve hayalperest değildir.. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Ama tam bir dayanışma örneği. japonlar kurtarsa dediğin doğru

Hiç hocam işte omuz omuza kardeşimizi kurtardık, Japonlar habire konuşur durur ;D

Şaka bir yana bugün bile çok şey öğrendim, her kötü durum insanı birazdaha eğitiyor. Paranın satınalamayacağı tek şey tecrübe, Bugün bana çok şey kattı.

ufukozkan' Alıntı:
evet arkadaslar bu duyuruyu gordunuz degilmi defenderlar duze ciksinnnnnnnnn ;D ;D ;D ;D

D E F E N D E R D E F E N D E R D E F E N D E R D E F E N D E R

DIYOR VE YATMAYA GIDIYORUM HEPINIZE IYI GECELERRRRRRR

;D ;D ;D ;D ;D ;D

iyi geceler Ufuk abi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR