7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,962,303
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hocam anten işini kerim abiye havale edebiliriz aslında ;D yıkamacı onun anteni fazla temizlemiş ;D ;D ;D onunda anten ihtiyacı vardı

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
hemen tarif ederim hocam ne demek ;D ;D

Biraz daha bekleyelim soruma cevap alamazsam o zaman huzurlarında tarif edersin....... Bende çok pis tehdit ediyorum sorumun cevapsız kalması mümkün değil.. ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bizim sitenin ilanlar bölümüne göz atın ,orada bir sürü satılık vardı
Hocam bendeki anten siteden alınma,
Birkaç arkadaş almıştık aynısından,
Bende çok güzel çalışmasına rağmen ,arkadaşlar verim alamadılar.
Ve antenleri değiştirdiler,
Yeni taktıklarıyla şehir içi 10 km civarı görüşüyorlar,

şimdi benimkide kırıldı ,O takılan antenlerden almayı düşünüyorum,
Fiyatı öğrenince burdan yazarım.

cihanülker' Alıntı:
hayırdır sıkıntılı gün ??? ??? ,birde 4 te yatmalar filann ,hımmm söyle bakem neler oluyor ;)

İşyerimle yine sorunlar var Cihan :(

Konuşarak anlaşamadık, senin el hareketlerinle kesin çözüme ulaştırsam mı acaba ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

Konuşarak anlaşamadık, senin el hareketlerinle kesin çözüme ulaştırsam mı acaba ;D ;D ;D

Patronla Cihan'ı canlı kamerada buluştur Cihan kesin çözümü bulacaktır ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

valla pek tavsiye etmem,malum ekonomik kriz hala olanca şiddetiyle devam etmekte piyasalarda ,sonra patronlarda sana el,kol hareketiyle cvp verirlerse sonuç hiç iç açıcı olmayabilir ;D ;D ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sizin telsiz hakkında hiç bilgim yok,
Yavuz veya siteden ssbman nick li üye bu konuya çok hakim.

Valla bilmem ben sabırla cevap bekliyorum Cihan söz verdi cevap alamazsam . Harici Anten tarifi yapacak ;D ;D ;D

Günaydın herkese, derse kaçtım akşam görüşürüz.
Bu arada Ukrayna'da yeni bir virüs çıkmış, tanımlanamamış henüz. 53 kişi mefta olmuş. Ülke 3 hafta karantina altına alınmış.
Aksıran öksüren insanlardan kalabalık ortamlardan uzak durun ??? ???
Okul yerine camiye mi uğrasam acaba bi.. ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Günaydın herkese, derse kaçtım akşam görüşürüz.
Bu arada Ukrayna'da yeni bir virüs çıkmış, tanımlanamamış henüz. 53 kişi mefta olmuş. Ülke 3 hafta karantina altına alınmış.
Aksıran öksüren insanlardan kalabalık ortamlardan uzak durun ??? ???
Okul yerine camiye mi uğrasam acaba bi.. ;D ;D ;D

onur slm abcim çok kar varmıydı istanbul yolunda ,bugün ??? benimde gitmem lazım

ufukozkan' Alıntı:
Hakancim nasilsin ?

Ufuk abi geçmiş olsun, üzüldüm şimdi koca oğlana.

Abicim "şu elektrik aksamların da mekaniğini yapamadılarki- Yavuz abi kesi böyle derdi ;D" Hani elektronları yağın içinden falan akıtsak ta su kaçmasa ;D ;D ;D..

acemi80' Alıntı:
Arkdaşlar ingilteredi bahsettiğim arkdaş e-baydan aşağıdaki telsizi almış hediye olarak şizce işimizi görürmü

Hocam ben genel özelliklerini yazayım:

TEAM TRX 404
4W çıkışı var,
CB 40 Kanal,
FM,
26.965 - 27.405 MHz Frekans band aralığı

Buna göre karşılaştırma yapmak daha kolay olur.

4W iyi bir çıkış gücü, Midland larla karşılaştırmak gerekirse hemen hemen aynı güce sahip.
Fakat, sadece FM üzerinden haberleşiyor gözüküyor.

http://www.rigpix.com/cbfreeband/cbfreebandselect.htm

bu siteden diğer Telsizlerle de karşılaştırabilirsiniz.

Saygılar.

Herkese merhaba, ben geldim. tam 96 saat süren gezide; yaklaşık 2 bin km yol yaptık, gezdik, gördük, yedik, içtik ve sağ salim evlerimize döndük.

Yola çıkmadan önce bagaj kilidi, fren vb.. kontrol etmemi hatırlatan Kerim'e ve Onur'a tşk ederim. Ufak bir WD40 bakımı ile hepsi halloldu. 200Tdi Defender'im ile hiçbir problem yaşamadım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,054
Kaydolan Son Üyemiz
Dcnsckr

Çevrimiçi üyeler