7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,680,144

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
onur Selam abcim çok kar varmıydı istanbul yolunda ,bugün ??? benimde gitmem lazım

Abi yeni geldim odaya kusura bakma, yolda kar yoktu, sadece bitkiler donmuş ve kar atıştırmış. Ufak ufak da çiseliyordu ben geçerken.
onun dışında hep yağmur.

nkurtkaya' Alıntı:
Herkese merhaba, ben geldim. tam 96 saat süren gezide; yaklaşık 2 bin km yol yaptık, gezdik, gördük, yedik, içtik ve sağ salim evlerimize döndük.

Yola çıkmadan önce bagaj kilidi, fren vb.. kontrol etmemi hatırlatan Kerim'e ve Onur'a tşk ederim. Ufak bir WD40 bakımı ile hepsi halloldu. 200Tdi Defender'im ile hiçbir problem yaşamadım :smiley:
Nejat hoşgeldin,
Defenderle 2000 km ,
bir terapiste gitsen iyi olur , ;D ;D ;D
Resim süper olmuş,
nationel geographic e kapak olur,

acemi80' Alıntı:
Hakan şimdi bu telsizin sadece FM olması halinde dezavantajı nedir. Daha doğrusu FM ile AM arasındaki fark nedir bilgin varmı
Hocam yol yakınken telsizi değiştirin,
Mümkünse AM/FM olanlardan alın,
Yoksa bana FM i olanda telsiz aldıracaksınız ;D ;D ;D
AM cızırdamaz ,sizinkiler cızırdıyor benimki gayet net ;D ;D ;D

Peki bu nasıl

telsiz 2.jpg

Arkdaş şu anda MSN de bunu al dersem alacak

80 Kanal 40UK/ 40 EU yazıyor EU dediği galiba AM biryerde mid-band diyor çünkü

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Nejat hoşgeldin,
Defenderle 2000 km ,
bir terapiste gitsen iyi olur , ;D ;D ;D
Resim süper olmuş,
nationel geographic e kapak olur,

96 saatte 2 bin km ;D

Fotoğrafı Reha çekti. Malzeme iyi olunca resim de güzel oluyor ;D
Gezinin likni http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41884.msg441948#msg441948

Rekklammmm ;D 2007 sonrası defender testi, 1. olacak 12 ton luk kamyonu çekiyor, 2 ci olarak hiç gaz vermeden aynı kamyonu çekiyor ve 3.sü süper, sürücüsüz, hiç gaz vermeden aynı kamyonu çekiyor, kamyon frene bastığında dahi stop etmeden (anti-stall) çekişe devam ediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=0jhuKLrjJLg&feature=player_embedded

discovery-V8' Alıntı:
Rekklammmm ;D 2007 sonrası defender testi, 1. olacak 12 ton luk kamyonu çekiyor, 2 ci olarak hiç gaz vermeden aynı kamyonu çekiyor ve 3.sü süper, sürücüsüz, hiç gaz vermeden aynı kamyonu çekiyor, kamyon frene bastığında dahi stop etmeden (anti-stall) çekişe devam ediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=0jhuKLrjJLg&feature=player_embedded

Süper, Yanlız Adam frene basınca Defender ın Kan beynine sıçradı, yerleri tırmalıyo ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri