Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
ben kaçıyorum 1 saate dönerim
ben kaçıyorum 1 saate dönerim

cihanülker' Alıntı:onur Selam abcim çok kar varmıydı istanbul yolunda ,bugün ??? benimde gitmem lazım
fastjunkie' Alıntı:Abi yeni geldim odaya kusura bakma, yolda kar yoktu, sadece bitkiler donmuş ve kar atıştırmış. Ufak ufak da çiseliyordu ben geçerken.
onun dışında hep yağmur.
Nejat hoşgeldin,nkurtkaya' Alıntı:Herkese merhaba, ben geldim. tam 96 saat süren gezide; yaklaşık 2 bin km yol yaptık, gezdik, gördük, yedik, içtik ve sağ salim evlerimize döndük.
Yola çıkmadan önce bagaj kilidi, fren vb.. kontrol etmemi hatırlatan Kerim'e ve Onur'a tşk ederim. Ufak bir WD40 bakımı ile hepsi halloldu. 200Tdi Defender'im ile hiçbir problem yaşamadım![]()
Hocam yol yakınken telsizi değiştirin,acemi80' Alıntı:Hakan şimdi bu telsizin sadece FM olması halinde dezavantajı nedir. Daha doğrusu FM ile AM arasındaki fark nedir bilgin varmı
acemi80' Alıntı:Peki bu nasıl
discovery-V8' Alıntı:Hocam bu güzel
acemi80' Alıntı:Peki bu nasıl
acemi80' Alıntı:Arkdaş şu anda MSN de bunu al dersem alacak
80 Kanal 40UK/ 40 EU yazıyor EU dediği galiba AM biryerde mid-band diyor çünkü
yazargezeryolçizer' Alıntı:Nejat hoşgeldin,
Defenderle 2000 km ,
bir terapiste gitsen iyi olur , ;D ;D ;D
Resim süper olmuş,
nationel geographic e kapak olur,
discovery-V8' Alıntı:Rekklammmm ;D 2007 sonrası defender testi, 1. olacak 12 ton luk kamyonu çekiyor, 2 ci olarak hiç gaz vermeden aynı kamyonu çekiyor ve 3.sü süper, sürücüsüz, hiç gaz vermeden aynı kamyonu çekiyor, kamyon frene bastığında dahi stop etmeden (anti-stall) çekişe devam ediyor.
http://www.youtube.com/watch?v=0jhuKLrjJLg&feature=player_embedded