yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Selam abiler ablalar biraz ortalığı karıştırayım geliyorum
Selam abiler ablalar biraz ortalığı karıştırayım geliyorum

altug onaran' Alıntı:yok yok kaşıntı başlıyo ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:ya ben alışık değilim böyle arıza marıza , yağ damlama ,sensör ,filan olmayınca bir garip oluyorum ,vakit geçmek bilmiyor ,sanayiyi özledim , galiba o sebebten demiştim ;D
cihanülker' Alıntı:ya ben alışık değilim böyle arıza marıza , yağ damlama ,sensör ,filan olmayınca bir garip oluyorum ,vakit geçmek bilmiyor ,sanayiyi özledim , galiba o sebebten demiştim ;D
Evet bu hafta sonu da hanımın 206'yı götürdüm vallaaltug onaran' Alıntı:umut abiye takılın devamlı sanayideymiş ;D ;D ;D ;D yavuz abi öyle diyodu ;D ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:umut abiye takılın devamlı sanayideymiş ;D ;D ;D ;D yavuz abi öyle diyodu ;D ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Doğru dedin Cihan abi, aracın göstergelerinde rengarenk ışıklar olacak ki insanın hayatına renk katsın.. ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Merhaba geriden okuyarak geliyorum ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:2007 defender e ancak kamyon çktirebiliyorlar, ;D ;D ;D
Tuareg jumbo çekiyordu ;D ;D ;D
Doğrudur tam şasa sabit aksyazargezeryolçizer' Alıntı:Bu arada bir soru Rubicon tam şase değilmi ?
Ben biraz okudum baktım olduyor başa geldim 11 sayfa okunurmu yavvcihanülker' Alıntı:hadi yavv geriden gelenler sizi bekliyoruz ;D