7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,772,139
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

emrahmarti' Alıntı:
Abicim hanıma da alırız bi LR beraber çıkarız araziye olur biter. Mağaza gezmeydi, sinemaya gitmeydi onlarıda hafta içi yaparız ;D ;D

Yanlış ! hanıma LR aldınmı ilk hafta boşanırsınız ;D

Etiketler

Ahaha baktım hepiniz ip gibi dizilmişsiniz başlığa :D :D :D

nkurtkaya' Alıntı:
"Topraklama" olayını biraz açabilir miyiz? ;D

Ne oldu bakıyorum ilgini çekti konu, en iyisi bir gezide ben size seminer vereyim ;D
Topraklama şöle birşey ki bunun ilk günlerde yapılmış olması gerekiyor:
Bayan için vazgeçilmez olmaya çalışacaksınız (topraklama) ;)
Topraklama testleri (bayanın arızaya dayanım gücü için bilmek gerek :D ) iyi çıkarsa azar azar arıza yapmaya başlıyacaksınız ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Ciddimisin? Ben bunu bir deneyeyim tutmazsa Sevtap söyledi derim ama ;D

Söylee, düşüncelerimi saklamıyorum :smiley:

Peki ya tutarsa ne olacak ::smiley:

acemi80' Alıntı:
Demekki ben doğru yoldayım benim hanım hep şöyle der
" Benim herif çok aksi biridir helede laz inadı tutsun dediğinden töbe döndüremezsiniz."
Yok yahu iyi birine benziyor derlersede
"O muuuuu onu birde bana sorun" der ;D ;D ;D

Yeterince arızalıyım galiba

Evet Hocam, sizin topraklama mükemmel olmuş ;D ;D

Kabuller de yapılmış, artık sizde sigorta bile atmazz ;D

Sizi biliyoruz zaten ;)

SDC' Alıntı:
Ahaha baktım hepiniz ip gibi dizilmişsiniz başlığa :D :D :D

Ne oldu bakıyorum ilgini çekti konu, en iyisi bir gezide ben size seminer vereyim ;D
Topraklama şöle birşey ki bunun ilk günlerde yapılmış olması gerekiyor:
Bayan için vazgeçilmez olmaya çalışacaksınız (topraklama) ;)
Topraklama testleri (bayanın arızaya dayanım gücü için bilmek gerek :D ) iyi çıkarsa azar azar arıza yapmaya başlıyacaksınız ;D

Söylee, düşüncelerimi saklamıyorum :smiley:

Peki ya tutarsa ne olacak ::smiley:

Tutarsa Sert erkek gezinirim ortalarda kahve felan "YAPTIRTIRIM" ;D hiç sesisimi çıkarmam ;D

SDC' Alıntı:
Evet Hocam, sizin topraklama mükemmel olmuş ;D ;D

Kabuller de yapılmış, artık sizde sigorta bile atmazz ;D

Sizi biliyoruz zaten ;)

Teşekkür ederimde gençlere birşeyler söylendikçe niye ben kendimi ispata çılışıyorum onu anlamıyorum ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Neden abi? Açar mısın bu konuyu.

Sevtabı saymazsak kaç tane LR kullanmaktan hoşlanan bayan tanıyorsun ? Koca veya sevgili parasıyla alınan RR Sport, disco III falan değil arazi şeysi statüsünde olanlardan. ;D ;D

Hele defender falan alırsan kafanda paralar benden söylemesi. ;D

acemi80' Alıntı:
Teşekkür ederimde gençlere birşeyler söylendikçe niye ben kendimi ispata çılışıyorum onu anlamıyorum ;D ;D ;D

Hocam söyleyeceksiniz tabi ki inandırıcı olsun ;)

Siz benim tezimin canlı ispatısınız :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Sevtabı saymazsak kaç tane LR kullanmaktan hoşlanan bayan tanıyorsun ? Koca veya sevgili parasıyla alınan RR Sport, disco III falan değil arazi şeysi statüsünde olanlardan. ;D ;D

Veya Defenderi severse seni sevmez olur ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

aman abi ne yaptın defender alıcan, kas yapıcak sonrasını düşünemiyorum bile ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
......
....

işte benim matematiksel yaklaşımımla örtüşüyor. K sabitinin tespitiyle alakalı bir durum ;D ;D ;D ;D (sabit dediysek adı sabit, kendi değil)

Yanlız birde Ters K sabiti var O da arıza yapınca, geri gelme zamanına kadar 0 (sıfır) oluyor bütün bonusları çarpıp yutuyor ;D ;D ;D, ne yapsan boş ;D ;D ;D

Yahu hemen dökülmüş kelebekler, kendilerini belli etmişler ;D ;D ;D Başlığa bile yeni girdim..
Ben de herhangi bir soru sual vb var mı ? yok, neden ? çünkü ihtiyacım yok..

;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler